19è FESTIVAL DE DANSA


El proper dissabte 19 de maig tindrà lloc una nova edició del Festival de Dansa d'Esplugues,  en el marc de les Festes de Primavera de la ciutat. Concretament serà la 19a d'aquest certamen inaugurat l'any 2000 i on l'Esbart Vila d'Esplugues organitza una tarda de dansa tradicional i de creació, juntament amb d'altres esbarts convidats, on el Cos de Dansa és l'amfitrió local.




En aquesta ocasió seran l'Esbart Dansaire de Molins de Rei i el grup de dansa Terra del Sol de Prades (França). Amb aquest darrer grup, l'Esbart Vila d'Esplugues organitza un intercanvi cultural el qual es materialitzarà el darrer cap de setmana de juny i que portarà als membres del Cos de Dansa de l'esbart espluguí a viatjar a les terres del sud de França.

Les actuacions del Festival de Dansa començaran a les 19'00h a la pista vermella del Parc Pou d'En Fèlix (en cas de mal temps, a la pista coberta del mateix parc).




A les 20'30h, hi haurà una ballada popular de la dansa tradicional d'Esplugues, el Ball del Babau i que serà oberta a la participació de tothom, públic inclòs. Un cop acabada la ballada, hi haurà un sopar de germanor per a tots els grups participants a l'acte.




Una tarda dedicada a la varietat i riquesa de la dansa, amb la participació de prop de 50 ballarins  i gran exhibició de vestuari  que esperem faran les delícies del públic assistent.

Abans del Festival de Dansa, l'Esbart actuarà a les 18'00h a la Fira d'Entitats , que tindrà lloc diumenge 13 de maig a la Rambla Verge del Carme d'Esplugues, on també hi haurà un estand de l'entitat.

Els més petits del grup també actuaran aquest mes de maig. Serà el proper diumenge 20, a la Residencia Esplugues de gent gran, a les 11'15h.




Comentaris