BON NADAL I FELIÇ ANY NOU 2021

L'Esbart Vila d'Esplugues fa 35 anys que batega per la dansa tradicional, per difondre la nostra cultura i, sobretot, gaudir ballant amb la il·lusió de fer gaudir els altres.


Ens volem adreçar a tots vosaltres amb un clar missatge de confiança i esperança. Estem vivint un any molt complicat i podem dir amb orgull que malgrat les dificultats l’Esbart segueix present i actiu.  Aquest any hem après danses noves i hem perfeccionat els punts amb membres de la nostra comunitat i noves col·laboracions. Hem pogut dissenyar i confeccionar nou vestuari i fins i tot donar una cara nova al nostre magatzem. No podem evitar lamentar que degut a la pandèmia hem limitat les nostres actuacions a nivells mínims així com els nostres assajos. Per sort les xarxes socials ens han ajudat a reduir l’impacte de les restriccions. 


Estem convençuts que sortirem reforçats d’aquest període que segur deixa petjada en tots nosaltres.


Volem acabar agraint a tots els socis, l'Agrupament d'Esbarts Dansaires, l'Obra del Ballet Popular, la Roda d'Esbarts i els membres de l'Ajuntament i de la Coordinadora d'Entitats de Cultura Popular d'Esplugues de Llobregat  pel seu suport i acompanyament en aquest any complicat.


Desitgem el millor per tots vosaltres i pel nostre estimat Esbart Vila d'Esplugues.


Bon Nadal i feliç 2021.


 

Comentaris