FESTA MAJOR D'ESPLUGUES

NOTÍCIES

Després d'un mes de vacances, tornem a la feina i res millor per començar aquesta temporada que la Gran Ballada de Festa Major d'Esplugues, un dels principals actes de l'esbart en el seu calendari d'actuacions.







La Gran Ballada (diumenge 18 de setembre a les 19'30h al Parc Pou d'En Fèlix) en la seva edició número 31, consistirà en una posada en escena molt colorista, un gran desplegament de vestuari i complements, amb balls de diversa procedència tant de caràcter tradicional com de nova creació, que esperem seran del gust del públic assistent, tot ben guarnit amb un sistema especial de llums i altres efectes.
En cas de mal temps, l'acte es traslladaria a la pista coberta del mateix parc.


La Gran Ballada de Festa Major tindrà lloc tres dies abans de l'aniversari oficial de l'Esbart el dia de Sant Mateu, quan fa 31 anys, el grup era presentat en una senzilla ballada davant l'Ajuntament. A més, en aquesta ocasió, s'estrenarà una nova pancarta publicitària ubicada a l'entrada del parc.
L'Esbart també hi serà present en els seguicis i cercaviles tradicionals dels dies 16 i 17 (matí i tarda).






Uns dies abans però, el Cos de Dansa presentarà una actuació especial a l'acte de celebració de la Diada Nacional de Catalunya el proper diumenge 11 de setembre, a les 12'00h al Parc Onze de Setembre.

Hi haurà lectura d'un poema, actuació i ofrena floral.



Comentaris