BADALONA I TRES TOMBS!


NOTÍCIES


El proper diumenge 6 de març, les seccions infantils de l'Esbart participaran per primer cop a la Trobada d'Esbarts Infantils a Badalona, convidats per l'Esbart Sant Jordi d'aquesta ciutat i en el que intervindrà també la Cobla Marinada.

A banda de la ballada al migdia, hi haurà visita d'acompanyants per la ciutat i dinar de germanor de tots els participants a l'acte, que tindrà lloc al Pavelló de La Plana de Badalona.






La Colla dels Tres Tombs organitza una festa infantil el dissabte 12 de març, en col·laboració amb l'Esbart Vila d'Esplugues, a les 17'00h als Jardins del Casal de Cultura Robert Brillas d'Esplugues, just abans de l'acte de Lliurament de la Bandera dels Tres Tombs 2016.

En aquest acte, el president de l'Esbart, Antoni Haro, serà l'encarregat de fer el traspàs de bandera dels Tres Tombs a l'abanderat de la festa d'aquest any.

Hi sou convidats a participar-hi.





I el dia següent, diumenge 13 de març, Sant Jordi i la Princesa (protagonistes del Gran Espectacle Musical La Llegenda de Sant Jordi 2016) seran presentats en societat i desfilaran a cavall en el marc de la Festa dels Tres Tombs d'Esplugues a partir de les 12'00h.






Estem organitzant una nit d'oci a finals de febrer o març per a tots els socis i simpatitzants de l'Esbart, amb sopar i ball folk.

Els interessats, envieu un correu abans del proper dilluns 22 de febrer a la nostra adreça de mail esbartesplugues@hotmail.com i us informarem.





Comentaris