SEGÒVIA I FESTA MAJOR!

NOTÍCIES


Ara ha arribat el torn de que els/les dansaires del Cos de Dansa i del Grup de Pares es traslladin a terres de Castella i Lleó el proper cap de setmana del 5 i 6 de setembre, acompanyats pel grup de músics que encapçala l'espluguenc Sergi Sagristà.

L'Esbart actuarà a la Muestra de Folklore Pueblo de Etreros (Segòvia) que organitza el grup de Coros y Danzas Los Torronchos.







Els dansaires han preparat un programa de danses i balls ben variat, per a mostrar la varietat i riquesa de la dansa catalana, tant als amfitrions com als altres grups convidats provinents de diversos punts de la península.

No és el primer viatge que fa l'Esbart fora de Catalunya ja que fa un parell d'anys va actuar al Festival Nacional de Folklore de Torreagüera (Múrcia).






La participació a la Festa Major d'Esplugues serà un altre punt fort després de les vacances, on com cada any, les diferents seccions de l'Esbart hi seran presents en els seguici i cercaviles tradicionals dels dies 18 i 19 i com no, a la Gran Ballada de Festa Major que tindrà lloc el proper diumenge 20 de setembre, a les 19'30h al Parc Pou d'En Fèlix i de la que us presentem el cartell 

En cas de mal temps, l'acte es traslladaria a la pista coberta del mateix parc.





L'estrena de castanyoles, una posada en escena molt colorista, gran desplegament de vestuari i amb balls de diversa procedència i caràcter, que de ben segur seran del gust del públic assistent, seran algunes de les característiques d'aquesta ballada.

La Gran Ballada de Festa Major tindrà lloc el dia abans de l'aniversari oficial de l'Esbart el dia de Sant Mateu, quan fa 30 anys, el grup era presentat en una senzilla ballada davant l'Ajuntament.

Uns dies abans, però, el Cos de Dansa presentarà una actuació especial a l'acte de celebració de la Diada Nacional de Catalunya el proper divendres 11 de setembre, a les 12'00h al Parc Onze de Setembre.







Us recordem que si voleu apuntar-vos al CURS 2015-2016, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres per mail o telèfon i us informarem detalladament.
A l'apartat VOLS BALLAR? d'aquest web, teniu informació d'horaris i seccions.



Comentaris