GRAN ESPECTACLE MUSICAL LA LLEGENDA DE SANT JORDI 2015


NOTÍCIES


El pròxim dissabte 25 d'abril, tindrà lloc una nova edició d'uns dels actes més esperats per la ciutadania d'Esplugues, el Gran Espectacle Musical La Llegenda de Sant Jordi, en la seva edició de 2015 i en el marc de la celebració del 30 aniversari de l'Esbart. 
Com és costum, l'acte tindrà lloc a les 20'30h al Parc Pou d'En Fèlix.

Ja són 14 anys portant a terme aquesta representació i cada any, creix l'interès i les ganes de superar l'edició anterior.



Cartell oficial 2015.


Arriben moltes i importants novetats pel dia 25 d'abril: Una de les principals és que les veus dels personatges seran en directe per primer cop, fet que ha comportat un esforç afegit a tots els actors i dansaires que hi participen. A més, es presentarà una nova història amb nou guió, nous personatges, nou vestuari, noves escenes, nous balls, millores i novetats tècniques, participacions externes que de ben segur contribuiran a fer més espectacular aquesta posada en escena. Concretament hi intervindran el Club Gimnàstica Esplugues Les Moreres, que juntament amb el Drac Fal·lera de la Colla de Geganters d'Esplugues, seran els grups convidats a l'espectacle de Sant Jordi.




Una escena de la passada edició de l'espectacle.


La llegenda es presenta amb un inici d'història sorprenent, mai vist fins ara on present i passat es barregen per a desenvocar en una sèrie d'escenaris i situacions que portaran al Cavaller Sant Jordi a un regne llunyà on haurà de fer front a diferents adversitats.

L'espectacle de Sant Jordi és un acte que es prepara d'un any per l'altre, ja que normalment, quan acaba una representació ja es comencen a aplegar idees per a la propera. Constitueix un gran esforç per a l'entitat tant per les seves dimensions (en tots els aspectes) com pel repte d'oferir sempre novetats i per combinar-ho amb l'activitat quotidiana de l'esbart, dedicada a la dansa tradicional i de creació, i amb la seva agenda sempre farcida de ballades durant tot l'any.

Molts altres detalls i sorpreses es desvetllaran la nit de l'estrena. Com sempre, l'espectacle comptarà amb alta tecnologia tant per a l'àudio com en la il·luminació, pirotècnia i efectes especials els quals tindran un paper força destacat, mitjans que convertiran el Parc Pou d'En Fèlix en un espai divers i màgic en cada escena.



Vídeo promocional 2015.



Serà, en paraules d'en Sergi Castro, creador i director de l'espectacle, "l'edició més sentimental, passional i afectiva de totes les que s'han representat mai, amb unes escenes i personatges que esperem arribaran al cor de la gent". 
L'espectacle està programat per a ser representat a la pista vermella del parc, ja que és un espai de grans dimensions i gran capacitat per a tot el públic que hi assisteix. En cas de mal temps, l'acte es traslladaria a la pista coberta del mateix parc on es pot representar amb total normalitat pel que els organitzadors estan més tranquils en aquest aspecte.



Un dels actes més multitudinaris a Esplugues.



El President de l'Esbart, Antoni Haro afegeix que "la llegenda de Sant Jordi d'Esplugues és la nineta dels nostres ulls i el millor exemple del que és la tasca i manera de fer de la nostra entitat: mantenir el passat amb eines del futur".
Aquest any, el cineasta espluguenc Jordi-Guillem Sánchez ha creat i dirigit el clip publitari de la llegenda i que es podrá veure en uns dies al canal de Youtube de l'Esbart. L'encarregat de fotografia ha estat en Joan Planelles.


Per a més informació:





I aviat... la FESTA DEL 30 ANIVERSARI


Aquí us presentem el cartell de la celebració i els grups que hi formaran part.

Ja us podeu apuntar al Sopar Popular del proper dia 16 de maig


Al marge dret d'aquest web hi teniu tota mena d'informació!







Comentaris