FESTA DEL 30 ANIVERSARI


NOTÍCIES


El proper dissabte 16 de maig l'Esbart celebrarà la Festa del 30 Aniversari i ho farà d'una forma molt especial, en el marc del seu tradicional Festival de Dansa i de les Festes de Primavera de la ciutat.

L'acte començarà a la pista vermella del Parc Pou d'En Fèlix (en cas de mal temps, pista coberta) a les 19'00h amb el Festival de Dansa d'Esplugues pròpiament dit  i que como a novetat, inclourà actuacions de grups folklòrics de diverses procedències, seguint l'esquema que es va presentar fa un parell d'anys a la Tarda de les Cultures i que va obtenir molt bones crítiques.





A banda de totes les seccions de l'Esbart d'Esplugues hi actuaran dos grups convidats: Coros y Danzas Los Torronchos de Etreros (Segòvia) amb el que s'ha acordat un intercanvi cultural durant aquest any i que desplaçarà a l'esbart a terres de Castella i Lleó el primer cap de setmana de setembre. 






L'altre convidat és Inti Tusuy Runa, un formació ded¡cada a la cultura del Perú que omplirà de colors i ritmes exòtics l'escenari del Festival.
Un programa de danses, doncs, ben variat i divers que de ben segur agradarà a tothom.






Un cop acabada la mostra de dansa, cap a les 21'00h, l'Esbart ha organitzat un sopar popular  obert a tothom que hi vulgui participar i que tindrà lloc a la pista coberta Conxita Udina, del mateix parc.  La música folk i les danses en parella i grup arribaran al final del sopar  de la mà de la formació Els Ginjolers & Co que encapçala el músic espluguenc Sergi Sagristà per a tancar una vetllada de forma ben festiva i animada.






Per a la compra dels tiquets del sopar:

- Ingrés bancari (envieu-nos mail abans a esbartesplugues@hotmail.com ).
- Venda directe al Casal de Cultura Robert Brillas, els dimarts i dijous de 20 a 22h.
- Botiga UBUD ARTESANIA al C/ Joaquim Rosal, 22 d'Esplugues.


A banda d'aquest acte, l'Esbart participarà el dia 9 de maig a la primera Trobada d'Esbarts del Baix Llobregat, DANSABAIX, que tindrà lloc a El Prat i el diumenge dia 10 a l'Aplec d'Esbarts a Montserrat.





Més informació del DANSABAIX: https://dansabaix.wordpress.com/



Comentaris