FELIÇ 2015! 30 ANYS!


NOTÍCIES


Aquest any nou 2015, esdevindrà força especial pel que fa al calendari d'activitats de l'Esbart Vila d'Esplugues ja que l'entitat assolirà el seu 30è Aniversari.

L'entitat, fundada el 1985, va ser presentada a la Festa Major d'aquell any, amb una ballada davant la Casa de la Vila de la nostra ciutat i des d'aleshores, s'ha convertit en una de les associacions més dinàmiques del panorama municipal, tot creant nous actes i participant en d'altres tant dins com fora d'Esplugues.






L'Esbart ha participat en grans esdeveniments com la Cerimònia d'Obertura dels Jocs Olímpics de Barcelona'92, al Fòrum de les Cultures l'any 2004 i més recentment (2012), a l' òpera-collage L'Home del Paraigua al Palau Sant Jordi de Barcelona. L'any 2010 va obtenir el Guardó dels 25 anys que atorga l'Agrupament d'Esbarts Dansaires i el 2011 va rebre el Premi Pont d'Esplugues a l'Activitat Associativa.

Hi hauran diversos actes especials per a commemorar aquesta emotiva efemèride que marcarà tot l'any i en el que, d'una manera o una altra, hi participaran totes les seccions de l'Esbart.




Us informarem degudament quan arribi el moment però ja us podem avançar que en aquest 2015, hi haurà una reinvenció del Festival de Dansa (16 de maig), un sopar popular amb ball folk ( i que serà un dels actes centrals de l'aniversari), un intercanvi cultural amb un grup de l'Estat espanyol (en els mesos de maig i setembre) , concurs de fotografia obert a la ciutadania, etc i d'altres sorpreses que encara no podem avançar però que en breu us anunciarem.

El primer de tots els actes serà una ballada del Grup de Pares el proper dissabte 24 de gener, a les 19'00h al Casal de Cultura Robert Brillas i que porta per nom:DANSES I BALLETS. Tarda musical per a la gent gran.






Els actes més multitudinaris de l'Esbart com són el Gran Espectacle Musical La Llegenda de Sant Jordi (25 d'abril) i la Gran Ballada de Festa Major (20 de setembre) no faltaran en el programa d'actes de l'aniversari, amb novetats molt destacades.


Us convidem a participar d'aquesta celebració i a que ens seguiu en les diferents xarxes socials en les que hi som presents!






A banda de la ballada del dia 24, l'Esbart també actuarà el proper dissabte 31 de gener, a les 17'00h a Sant Just Desvern.



Comentaris