FESTA INFANTIL DE LA TARDOR 2014


NOTÍCIES


El proper dissabte 1 de novembre arriba la FESTA INFANTIL DE LA TARDOR!

Un acte on els gran protagonistes són els més petits de la casa i on podran jugar i passar-ho d' allò més bé amb totes les activitats que hi hauran.

La festa tindrà lloc com sempre al Casal de Cultura Robert Brillas, c/Àngel Guimerà, 38, de 17'00 a 20'00h.

Cal que tots els assistens portin algun element relacionat amb la Tardor per a guarnir el Casal!





És una festa oberta a tothom, grans i petits, per a passar d'una bona tarda en família tot jugant en els diversos tallers que hi hauran, gaudint d'una bona xocolatada o de les castanyes que la Castanyera preparà especialment per a tots ells/es. A més, els grups infantils de l'Esbart hi faran un ballada!









També al novembre, l'Esbart té una altra cita a Esplugues, la Festa del 50 Aniversari de la Secció Sardanista L'Avenç el diumenge 16, a les 18'00h al teatre del Centre Cultural del mateix nom (c. Àngel Guimerà, 27).









El Cos de Dansa presentarà una sel·lecció de danses escollides especialment per a l'ocasió per tal de celebrar com cal el mig segle de l'entitat que va veure néixer l'Esbart ara fa gairebé tres dècades. 


Us esperem!



ATENCIÓ!


El proper dijous 30 d'octubre, a les 20'00h, al Casal de Cultura Robert Brillas, s'impartirà una classe de castanyoles a càrrec d'en David Gràcia, dansaire de l'Esbart de Rubí.





Hi esteu convidats a participar-hi!



Comentaris