FESTIVAL DE DANSA 2014 I MOLT MÉS!


NOTÍCIES



El proper dissabte 17 de maig tindrà lloc una nova edició del FESTIVAL DE DANSA D'ESPLUGUES, en el marc de les Festes de Primavera de la ciutat. Concretament serà la 15a d'aquest certamen inaugurat l'any 2000 i on l'Esbart Vila d'Esplugues organitza una tarda de dansa tradicional i de creació, juntament amb d'altres esbarts convidats.

Cartell del festival

En  aquesta  ocasió  seran  els  esbarts  Gaudí i  Joventut  Nostra, tots dos de Barcelona.
El programa de danses serà espectacular i s'hi podran veure diverses estrenes per part del grup d'Esplugues. 
Una d'elles i potser la més esperada, serà MARINA. Es tracta d'una coreografia molt enèrgica, alegre i engrescadora que l'Esbart d'Esplugues mai ha interpretat encara.




Tampoc faltarà el BALL DE GITANES que es va estrenar la passada Diada de Catalunya i que tant ha agradat en totes les seves representacions que s'han fet, tan dins com fora d'Esplugues.
Les actuacions començaran a les 19'30h a la pista vermella del Parc Pou d'En Fèlix (en cas de mal temps, a la pista coberta del mateix parc).
A les 20'30h, hi haurà una ballada popular de la dansa tradicional d'Esplugues, el Ball del Babau i que serà oberta a la participació de tothom, públic inclòs.
 Una tarda dedicada a la dansa, amb la participació de prop de 50 ballarins que esperem faran les delícies del públic assistent.
Altres ballades del grup pel mes de maig:

Diumenge 11 de maig: Fira d'Entitats d'Esplugues
Stand i ballades de les diferents seccions
Rambla Verge del Carme, s/n 
Esplugues
De 11'00 a 20'00h.
Actuacions: Grups Infantils a les 12'30h. Cos de Dansa a les 18'30h.

Diumenge 18 de maig: Ballada a l'Aplec d'Esbarts Dansaires a Montserrat
Seccions Infantils, Cos de Dansa, Grup de Pares
Plaça del Monestir
Montserrat
10'00h Dansa de l'Ofrena
12'00h Ballada conjunta dels esbarts participants

REPÀS

EL Gran Espectacle Musical La Llegenda de Sant Jordi 2014 del passat dissabte dia 26 d'abril va ser tot UN ÈXIT de crítiques i públic! 



Teniu més informació i fotografies al WEB de l'espectacle o al nostre FACEBOOK .

El dia següent a la Llegenda de Sant Jordi, diumenge 27 d'abril a la pista coberta del Parc Pou d'En Fèlix, una representació del Cos de Dansa va actuar a la Festa del 30 Aniversari de l'Associació de Dones de La Plana.



Comentaris