PREPARANT SANT JORDI 2014!



NOTÍCIES


Un any més, totes les seccions de l'Esbart estan volcades en els assajos i preparació del Gran Espectacle Musical LA LLEGENDA DE SANT JORDI, que tindrà lloc el proper dissabte 26 d'abril a les 20'30h. al Parc Pou d'En Fèlix d'Esplugues.

Aviat us donarem més notícies referent a aquest acte que des de l'any 2002 organitza la nostra entitat, amb gran èxit de públic en cada edició.










De moment, us presentem el cartell de l'espectacle i el clip promocional del mateix! 
Ja falta menys! 








Abans però, de l'espectacle, l' Esbart Vila d'Esplugues prepara una exposició sota el nom 

"Sant Jordi entre bambolines. 

Descobrint el gran espectacle musical" 
 
 
que tindrà lloc al Casal de Cultura Robert Brillas d'Esplugues, del 23 d'abril al 9 de maig i on es podrà veure d'aprop el procés creatiu de l'espectacle, a més de vestuari, atrezzo, escenografia, etc, relacionats amb l'espectacle teatral que des de l'any 2002 té lloc a Esplugues. 







La inauguració tindrà lloc el mateix dimecres dia 23 d'abril, Diada de Sant Jordi, a les 20'00h.

Us esperem!



REPÀS


Un any més, l'Esbart va participar a la RUA DE CARNESTOLTES (dissabte 1 de març) de la nostra ciutat amb la seva comparsa, tot ballant i fent gresca pels carrers d'Esplugues juntament amb les altres entitats.

El tema d'aquest any era Nit d'Estels. Una tarda molt entretinguda i divertida per a tots els integrants de la comparsa!






Per primer cop i com a part dels actes promocionals del Gran Espectacle Musical La Llegenda de Sant Jordi, una representació de l'Esbart va desfilar a la FESTA DELS TRES TOMBS d'Esplugues el passat diumenge 9 de març.

En un dia esplèndit i amb els carrers d'Esplugues plens de gent, els protagonistes de l'espectacle (Sant Jordi i la Princesa) van saludar al públic assistent sobre els seus cavalls i acompanyats pel Cos de Guàrdia, també del mateix espectacle.






Gràcies a la Colla dels Tres Tombs d'Esplugues per la seva col·labració!



Comentaris