NOU ANY, MÉS ESBART!


NOTÍCIES



Comencem un nou any, 2014, amb moltes ganes de ballar i passar-ho bé. Aquest és també el nostre desig i propòsit per als propers 365 dies !

Hi han molts projectes i novetats per a aquest 2014: Noves actuacions, més actes de promoció de l'entitat, col·laboracions amb altres entitats, etc, i del que us informarem a mesura que avanci l'any.






Esperem que la re_EVOLUCIO que vem iniciar al principi del curs, comenci a donar els seus fruits ens els propers mesos: volem millorar en tècnica, en vestuari, presentar danses i muntatges més vistosos i emocionants, sumar més dansaires a totes les seccions i sobretot, fer gaudir al públic que assisteix a les nostres ballades i als qui en veuen en els diferents actes que tenen lloc a Esplugues.

Segur que amb el vostre suport, sigui en l'ambit que sigui, ens ajudarà a portar-ho a bon terme!

Per aquest motiu, els responsables de l'entitat han assistit en diferents cursos i tallers per a millorar alguns d'aquestes aspecte:

El pasat 28 de desembre, al Centre Espona de Rubí, es va celebrar un Taller de Vestuari Tradicional al que hi va assistir el departament de Vestuari de l'Esbart i el Dir. del Cos de Dansa, impartit per en Pau Fernández.






Al mateix Centre Espona els passats 11 i 12 de gener, va tenir lloc un curs de Noves visions de Dansa tradicional, impartit pels fundadors de la companyia  CollectifPops i al que també hi va assistir en Sergi Castro.







Finalment, el passat dimarts 14 de gener, va tenir lloc l'Assemblea General de socis, on es van prendre importants decisions de cara al futur  i millora de l'entitat.



ACTES I BALLADES


La primera ballada de l'any, com ja és costum, serà a SANT JUST DESVERN, a la Residència Nostra Senyora de Lourdes (Passatge Montseny) el proper diumenge 26 de gener, a les 11'30h.






Hi actuaran Cos de Dansa i Grup de Pares i Mares.


El proper diumenge 9 de febrer  tindrà lloc la CALÇOTADA de l'Esbart. Serà al Restaurant L'Escut de Vallirana. 






Tothom que hi estigui interessat pot fer la seva reserva fins el dijous 30 de gener.



PARTICIPA!










Comentaris