S'ACABA L'ANY I ARRIBA NADAL


NOTÍCIES


Aquest any es troba en els seus darrers dies, ja falta poc per a 2014 i a l'Esbart Vila d'Esplugues l'activitat no es deté.

El proper dissabte 14 de desembre, a les 18'00h. a la Rambla Verge del Carme d'Esplugues, els grups infantils actuaran a la tradicional FIRA DE NADAL que cada any té lloc a Esplugues.

Serà la darrera ballada d'un 2013 farcit d'actuacions, estrenes i novetats a l'entitat.




Cartell de la Fira 2013



Abans de tancar l'any i de gaudir d'uns dies de descans per a tots els grups que formen l'Esbart, el dijous 19 de desembre, de 19'00 a 22'00h. celebrarem la FESTA DEL TIÓ al Casal de Cultura Robert Brillas d'Esplugues, per a tots els dansaires, socis, etc que ens vulguin acompanyar i passar una bona estona en companyia de tots.



El Tió tornarà un any més a l'Esbart





REPÀS


De nou, la FESTA INFANTIL DE LA TARDOR del passat 9 de novembre va ser tot un èxit! Centenars de nens i familiars ens van acompanyar al Casal de Cultura, tot jugant, ballant i prenent castanyes i xocolata tots plegats.

Les seccions infantils de l'Esbart van oferir les seves danses més recents, enmig d'un ambient relaxat i molt familiar.




El Casal ple de gent, un cop més durant la Festa de la Tardor



El Cos de Dansa i el Grup de Pares i Mares van oferir una ballada a la FESTA MAJOR DE LA SAGRERA de Barcelona el passat 17 de novembre. A pesar del fred i la pluja amb que es presentava el dia, la ballada es va poder realitzar sense problema i amb gran nombre de públic.




Ball del Vano i del Ram, pel Grup de Pares i Mares






L'Esbart va oferir un programa variat de danses tradicionals i de creació a la festa organitzada per la Comissió de Festes de La Sagrera, on hi porta assistint des de fa diversos anys.




Nombrós públic assistí a la ballada



 La darrera actaució del novembre ha estat al Barri del Born de Barcelona, en motiu del 30È ANIVERSARI DE L'ESBART ESPIGA D'OR. La ballada va tenir lloc en ple Barri Gòtic, al costat de Santa Maria del Mar.




Ballant al Barri Gòtic





A banda de les colles de bastoners i dels altres esbarts participants, l'Esbart va oferir diverses danses, tot tancant l'acte amb el Ball de Gitanes, estrenat el passat 11 de setembre, el qual un cop més, va ser molt aplaudit pel públic congregat.




El Ball de Gitanes tancà el programa de danses


Comentaris