FESTA INFANTIL DE LA TARDOR


NOTÍCIES


Un any més, arriba la FESTA INFANTIL DE LA TARDOR. Ja són tres edicions en les que els petits de la casa, són els grans protagonistes d'aquest acte juntament amb la Tardor i els seus elements més característics. Tindrà lloc el dissabte 9 de novembre, de 17'00 a 20'00 hores al Casal de Cultura Robert Brillas d'Esplugues.

És una festa oberta a tothom, grans i petits, per a passar d'una bona tarda en família tot jugant en els diversos tallers que hi hauran, gaudint d'una bona xocolatada o de les castanyes que la nostra Castanyera preparà especialment per a tots ells/es.



Cartell de l'edició 2013


A més, les seccions infantils de l'Esbart actuaran a mitja tarda per tal de mostrar els seus balls i danses, tot contribuint a que la festa sigui d'allò més engrescadora! 

No hi podeu faltar!


_ _ _



El diumenge 17 de novembre, a les 12'00h. hi haurà l'actuació del Cos de Dansa a la FESTA MAJOR DE LA SAGRERA de Barcelona, a la Plaça Jardins d'Elx, tal i com altres anys. 



Ballant a La Sagrera l'any 2012


Una setmana més tard, diumenge 24 de novembre, el Cos de Dansa actuarà de nou a Barcelona, al Barri Gòtic, en motiu del 30 ANIVERSARI DE L'ESBART ESPIGA D'OR. Serà al migdia i hi actuaran altres esbarts d'arreu de Barcelona i rodalies.



Logotip de l'Esbart Espiga d'Or.






_ _ _ 


REPÀS


El Cos de Dansa de l'Esbart ha actuat en un parell d'ocasions en el mes d'octubre. La primera va ser el passat diumenge 6, al Barri del Congrés de Barcelona, juntament amb l'Esbart Joventut Nostra, anfitrions de la ballada en motiu de la Festa Major del barri, davant un nombrós públic, molt atent a les danses que s'hi van presentar.

 

Festa Major del Congrés


La segona ballada va tenir lloc a l'Ateneu de Sant Just Desvern el divendres 11, en motiu de la Semana Cultural organitzada per el Centro Extremeño de Sant Just. L'Esbart va actuar amb el grup local extremeny, amb un altre del Prat de Llobregat i amb el cos de ball del Centro Andaluz de l'Hospitalet.



Gitanes a l'Ateneu de Sant Just


A banda d'aquestes actaucions, i tal i com ja us vem avançar, un grup de socis de l'Esbart van participar a la Boletada 2013 que va tenir lloc a Ribes de Freser els dies 19 i 20 d'octubre, tot incloent una visita cultural a Ripoll.




Davant el Monestir de Ripoll


Comentaris