L'ESBART, PREPARA LES MALETES!


NOTÍCIES


Per fi, ja és oficial! 

L'Esbart Vila d'Esplugues, representat per la Secció de Juvenils i Cos de Dansa, viatjarà a Múrcia per a actuar al FESTIVAL FOLCLÓRICO DE TORREAGÜERA els propers dies 7 i 8 de setembre. 



Grup El Ciazo, de Torreagüera.



Serà la primera actuació a nivell estatal del grup i es compartirà escenari amb formacions de la resta de l'estat espanyol. Després d'un any sencer de negociacions, per fi es fa realitat un dels projectes més esperats per l'Esbart.

El grup local murcià, Grupo El Ciazo, amfitrió del festival , visitarà Esplugues els dies 13 i 14 de juliol per tal d'oferir els seus balls i cançons a tota la ciutadania espluguenca. 

En breu, us informarem més sobre aquesta primera actuació nacional.



_ _ _



Relacionat amb aquest viatge, l'Esbart ha posat en marxa la campanya NOIS, ON SOU? per tal d'incorporar més nois a les seves files ja que com a la majoria d'esbarts catalans, les noies són majoria.



#noionsou



Aquesta campanya, que es basarà sobretot en la difusió a través de les xarxes socials, tindrà diverses imatges relacionades i es perllongarà durant el primer semestre d'aquest any. 

La campanya vol acostar la dansa al sector juvenil masculí i desmuntar alguns mites ridículs que afecten el fet de que més nois s'hi acostin a ballar.



_ _ _



Avui, estrenem el clip promocional del GRAN ESPECTACLE MUSICAL LA LLEGENDA DE SANT JORDI, en la seva renovada edició de 2013, que tindra lloc el proper dissabte 27 d'abril.

En els propers mesos, més informació d'un dels espectacle més seguits i esperats a Esplugues!







_ _ _ 



El proper diumenge 24 de febrer, l'Esbart organitza la seva tradicional CALÇOTADA. Tothom que hi estigui interessat en participar-hi, es pot adreçar a la Junta Directiva per tal de confirmar la seva plaça (abans del dia 15 de febrer).







REPÀS


Un any més, l'Esbart ha participat a la RUA DE CARNESTOLTES d'Esplugues, amb carrossa i comparsa, que va omplir de ball i alegria el recorregut pels carrers de la ciutat.

En aquesta ocasió el tema de la disefressa va ser CARGOLS. Prop d'una setantena de membres de l'entitat van prendre part en la comparsa, una de les més grans i engrescadores que es van poder veure la tarda de dissabte.




Abans de començar la Rua.


La carrossa representava un simpàtic cargol amb la seva casa-disco (Disco Baba's) a les espatlles i des d'on es projectava una potent i animada selecció musical que va fer ballar a tots els participants durant les prop de dues hores que va durar el recorregut. No va faltar la coreografia de conjunt, basada aquest cop en la popular cançó Sopa de Caracol.




Una imatge de la carrossa.



La Rua de Carnestoltes va finalitzar a la Pl. Catalunya, on va tenir lloc el Pregó de la festa i posteriorment, totes les comparses van entrar al Poliesportiu de La Plana on es va celebrar el Carnaball.




Cargolins i cargolines de l'Esbart.


Comentaris