TORNE'M-HI! A BALLAR!



NOTÍCIES



Comença un any ple de ballades i novetats (que poc a poc s'aniran coneixent) per a l'Esbart Vila d'Esplugues! Comptem amb el suport de tots els/les nostres dansaire i socis per a fer-ho realitat!

La primera ballada de l'any, com ja és tradicional, serà a la LLAR NOSTRA SENYORA DE LOURDES de Sant Just Desvern el proper diumenge 27 de gener, a les 11'30h. Hi participaran Juvenils, Cos de Dansa i Grup de Pares i Mares.



Grups de Pares i Mares actuant a la Llar l'any passat.


_ _ _



El proper dissabte 9 de febrer hi ha la GRAN RUA DE CARNESTOLTES d'Esplugues! L'Esbart no hi faltarà amb la participació de comparsa, carrossa i una divertida coreografia que omplirà els carrers de la ciutat d'alegria i disbauxa!



Carnestoltes 2013!


_ _ _



Aquí us deixem aquest clip...no us podem explicar res més de moment però s'acosta quelcom d' IMPACTANT a Esplugues que no us podeu perdre!








REPÀS



L'Esbart va celebrar la FESTA DEL TIÓ el passat 20 de desembre al Casal de Cultura Robert Brillas.És un costum amb el que la nostra entitat, acomiada l'any i desitja bones festes a tots els membres del grup.

 

Cantant nadales.


A banda de fer "cagar el Tió", els grups més petits de dansaires van interpretar algunes nadales que havien après en dies anteriors.



El nou Tió de l'Esbart va repartir regals a tots els petits dansaires.



La festa va servir per a aplegar totes les seccions de l'Esbart i poder compartir una estona familiar amb la resta de socis i simpatitzants de l'Esbart, que van omplir de gom a gom la sala del Casal de Cultura, lloc d'asaig de l'entitat.



Cop de bastó al Tió!






Comentaris