FESTA INFANTIL DE LA TARDOR

NOTÍCIES


El proper dissabte 10 de novembre, de les 17'00 a les 20'00 h, hi haurà una nova edició de la FESTA INFANTIL DE LA TARDOR, al Casal de Cultura Robert Brillas d'Esplugues, organitzada per l'Esbart.

Després del gran èxit assolit amb aquesta festa l'any passat, es prepara una nova edició farcida de diversió i dedicada als mes petits de la casa. Castanyes, xocolatada, jocs i actuacions seran les principals activitats d'una gran tarda!


Cartell de l'edició 2012



Un cop més, la Castanyera de l'Esbart donarà la benvinguda a tots els nens i nenes que hi assiteixin. A més les Seccions de Petits, Infantils i Mitjans oferiran les seves danses al teatre del Casal.

Tots els assitents han de dur elements representatius de la Tardor (fulles, castanyes, bolets, etc) per a guarnir el Casal de Cultura!

La Festa Infantil de la Tardor és una festa reivindicativa de les tradicions catalanes d'aquesta estació de l'any, que pretén combinar la part més lúdica amb la més cultural que ens ofereix la Tardor.

Us esperem!!!


_ _ _



Les Seccions Juvenils i Cos de Dansa actuaran el proper diumenge 18 de novembre a la FESTA MAJOR DE LA SAGRERA de Barcelona.

Serà a les 12'30 h. a la Pl. dels Jardins d'Elx. La ballada serà compartida amb l'Esbart Gaudí de Barcelona.



Actuant a La Sagrera l'any 2010


 _ _ _


L'Esbart Vila d'Esplugués té el gran honor d'anunciar-vos la seva participació a l'òpera-collage de Joan Martínez Colás, L'HOME DEL PARAIGUA, que tindrà lloc el proper dissabte 1 de desembre de 2012, a les 20'00 h al Palau Sant Jordi de Barcelona.







L'Home del Paraigua és un espectacle basat en la vida de Vicenç Ferrer que explica la trajectòria i dedicació al servei dels menys afavorits a l'India. Es va estrenar el passat 11 de setembre de 2010 al Gran Teatre del Liceu i després de dos anys de gira per tota Catalunya, arriba al Palau Sant Jordi en la seva posada en escena més ambiciosa.

En breu, us donarem més informació.



REPÀS


El proppassat diumenge 14 d'octubre, va tenir lloc la BOLETADA 2012 de l'Esbart. 

Alguns membres de l'entitat es van aplegar per tal de passar un dia a la natura i buscar bolets, seguint una de les tradicions catalanes més exteses dels nostres dies.







La jornada va cloure amb un dinar al Parc del Corredor (Montseny).

Comentaris