FESTA INFANTIL DE LA TARDOR!


NOTÍCIES





El proper dissabte 12 de novembre, l'Esbart Vila d'Esplugues presenta una novetat en el calendari cultural de la nostra ciutat. Es tracta de la Festa Infantil de la Tardor, que tindrà lloc a la Sala-Teatre del Casal de Cultura Robert Brillas , de 17 a 20 h de la tarda.










Es tracta d'una iniciativa que pretén recuperar i promocionar aquells aspectes més tradicionals de la Tardor , tot oferint-la als més joves d'Esplugues per tal de que coneguin i creixin respectant i gaudint aquestes tradicions.



L'Esbart organitzarà una xocolatada, hi hauran jocs de taula, taller de dibuix, castanyada, actuacions de les Seccions de Petits, Infantils i Mitjans, etc, a més de la presència de la Castanyera que saludarà personalment a tots els assistents, els quals hauran de dur motius de la tardor per a guarnir el casal.



De ben segur serà una tarda molt entretinguda i gaudirem de tot el que ens ofereix la Tardor!



Us esperem!




_ _ _






El diumenge 13 de novembre, Juvenils i Cos de Dansa actuaran a la Festa Major de La Sagrera, a Barcelona. Serà a les 12'30 h del migdia i tindrà lloc a la Pl. dels Jardins d'Elx.











REPÀS






Com ja vem anunciar, el mes d'octubre ha estat farcit d'actuacions en el calendari de l'Esbart. La primera actuació va tenir lloc al II ADRIFOLK, a Sant Adrià del Besòs, on Juvenils i Cos de Dansa van presentar l'aclamada trilogia Vora del mar.












El dissabte 8, l'Esbart va actuar a la Semana Cultural organitzada per la Casa Regional d'Extremadura a Sant Just Desvern. La ballada, en la que també hi van intervenir grups extremenys i andalusos, va tenir lloc a l'Ateneu de Sant Just. L'Esbart va presentar danses com Ball Joc, Majorales, Galop de Panderetes i altres que van fer les delícies del públic assistent.











Com cada any, ha tingut lloc la Boletada pels socis de l'entitat i que en aquesta ocasió, el Parc del Corredor va ser l'escenari escollit el passat 9 d'octubre. Tot i que la collita va ser ben minsa, la jornada va resultar d'allò més divertida i desenfadada per a tots els participants.











Els amics del Grup de Dansa de Vilanova i la Geltrú assolien el seu 70è Aniversari i per a celebrar-ho, el 16 d'octubre van organitzar el primer aplec d'esbarts a la seva ciutat. L'Esbart Vila d'Esplugues hi va ser representat pels Juvenils i Cos de Dansa.









L'escenari era realment acertat i bell: la Plaça de la Vila. Allà, s'hi van poder veure danses tradicionals com el Ballet de Muntanya de Folgueroles, el Ball de Faixes de Maldà, el Ball de Tres d'Ullecona i moltes altres.










El moment més espectacular i emocionant va arribar amb la ballada conjunta de les Danses de Vilanova per part de tots els dansaires dels esbarts assistents i també de gent de la mateixa ciutat o que acompanyaven als grups. L'acte va acabar amb un dinar de germanor.










Els dies 22 i 23, l'Esbart també va tenir activitats. El primer dia es tractava del 30 Aniversari de l'Escola Bressol el Sucre d'Esplugues. Hi van actuar les Seccions de Petits, Infantils i Mitjans, que amb les seves danses, van mostrar el seu art a la pista coberta del Parc Pou d'En Fèlix.




El dia 23, Juvenils i Cos de Dansa van dansar a la XIIa Trobada d'Esbarts al barri de La Marina de Barcelona, juntament amb l'Esbart Sant Adrià i l'Esbart Barkeno, l'amfitrió, a la Pl. de la Marina. També hi van participar la Colla de Sardanistes de Sants i els Diable i Gegants de La Marina.









ON LINE




En el següent link (min. 42), podeu escoltar la breu però interessant participació d'en Sergi Castro (Dir. de Juvenils i Cos de Dansa) el passat dia 22 al programa Mans de Catalunya Ràdio.



Cliqueu aquí.



Comentaris