VACANCES MERESCUDES


NOTÍCIES



Després d'una temporada molt intensa i exitosa, cal gaudir d'unes vacances ben merescudes per tots els integrants de l'Esbart.


Tornarem al setembre, amb la Ballada a la Diada Nacional i amb totes les activitats de Festa Major, especialment amb la nostra Gran Ballada del dia 18 de la que us informarem ben detalladament després de l'agost.


Què tingueu...





REPÀS



L'Esbart ha tornat a viure un cap de setmana farcit d'actes i ballades, que es va iniciar amb la Festa de Santa Magdalena, el proppassat dia 22 de juliol.


El Ball del Ginjoler, va donar el tret de sortida de la que es considera la Festa Major Petita d'Esplugues i que constitueix un veritable homenatge dansat a la Cultura i les tradicions.







En el torn de les músiques i danses tradicionals d'Esplugues, l'Esbart va interpretar el Ball del Babau, ben conegut per tots els assistents a la festa.









Un cop acabades les actuacions de les diverses colles participants, es va formar el Cercavila que es va encaminar cap a l'Església de Santa Magdalena, copatrona d'Esplugues. Representants de totes les seccions de l'Esbart hi van participar, mentre dansaven la Corranda del Babau i el Ball de Moros i Cristians de Vilafranca.







Un cop arribats a l'església, l'Esbart va realitzar l'ofrena floral i seguidament va dansar el Ball d'Ofrena, que va esdevenir un dels moments més solemnes de la festa.







Al següent dia, dissabte 23, va tenir lloc un dels actes més divertits i desenfadats del calendari de l'Esbart: el Comiat d'Estiu - EL SHOW!

Tots els membres de les diferents seccions de l'Esbart, van omplir la sala teatre del Casal de Cultura Robert Brillas per a gaudir d'un sopar de germanor.

A l'acabar, va començar la part més esperada: les actuacions.


Números musicals, paròdies, imitacions, etc, es van anar succeïnt fins a una vintena, amb una destacada qualitat, fet que va agradar i divertir molt al públic assistent.








Per acabar el cap de setmana, el Grups de Mitjans , Juvenils i Cos de Dansa de l'Esbart, van actuar a la Festa Major del Barri del Gall el diumenge 24, a la pista coberta del Parc Pou d'En Fèlix, amb interpretacions de balls com Terra Alta i Galop de Panderetes, que van encantar al públic que omplia les grades i pista del recinte.



ON LINE


L'Esbart ja està a la
VIQUIPÈDIA! Cerqueu el nostre article!