JA ARRIBA CARNESTOLTES!


NOTÍCIES



El proper dissabte 5 de març, totes les seccions i socis de l'Esbart Vila d'Esplugues participaran a la Rua i Sopar de Carnestoltes d'Esplugues.



Serà un recorregut per diversos carrers d'Esplugues que començarà al barri de Can Vidalet i que acabarà a la Pl. Catalunya. Posteriorment, tindrà lloc el sopar i ball de Carnestoltes al Poliesportiu de La Plana.






Aquest any l'esbart, que en la darrera edició del Carnesoltes va ser premiat com a Millor Comparsa, hi participarà amb comparsa i carrossa.




El tema de la disfressa és un secret que no es desvetllarà fins a la mateixa tarda del dia 5 i actualment ja es treballa en la seva confecció, així com en la construcció de la carrossa.





REPÀS ACTIVITATS



El passat diumenge 30 de gener, l'Esbart va realitzar una sortida a Sant Sadurní d'Anoia per tal de cumplir amb una de les tradicions gastronòmiques catalanes més esperades : els calçots.






Va ser una jornada de diversió en tots els sentits, que un any més es va dur a terme a les Caves Canals i Domingo .

_ _ _


La primera actuació de 2011 va tenir lloc diumenge 6 de febrer a Sant Just Desvern a l'auditori de la Llar Nostra Senyora de Lourdes.




Un matí de dansa tradicional i de creació que va agradar molt als responsables del centre i a les famílies assistents a l'acte.

Hi van intervenir les seccions de Mitjans, Juvenils, Cos de Dansa i Grup de Pares i Mares.





A les seccions de Mitjans i Grup de Pares i Mares, cal destacar les noves incorporacions de dansaires i que es van estrenar el passat diumenge a l'esplèndit escenari de la llar.




Un vistós vestuari, danses alegres i d'altres cerimonials, combinació de tradició i creació, van resultar els ingredients perfectes per a donar com a resultat una ballada molt apreciada.





_ _ _



EL CLIP


El dia 7 de març, desvetllarem el misteri...


Comentaris