NOVEMBRE I DESEMBRE

NOTICIES

El passat diumenge 14 de novembre, l'Esbart Vila d'Esplugues va actuar a la Festa Major de La Sagrera, en el marc dels Jardins d'Elx i amb la presència d'un il·lustre espectador , l'Alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, que en un moment de la ballada es va acostar als dansaires per a saludar i felicitar-los.





L'Esbart va actuar durant 90 minuts, amb un intens programa en el que hi van participar les seccions de Mitjans, Juvenils, Cos de Dansa i Grup de Pares i Mares.




El programa de danses presentat va ser extret, de forma general, del darrer espectacle de Festa Major , HOLA! estrenat el passat dia 19 de setembre a Esplugues, tot i que hi van haver algunes incorporacions con el Ballet de Déu o el Ball de Festeig en el cas del Cos de Dansa.




Mitjans i Juvenils van presentar danses com el Ball de Nyacres, Contrapàs de Sant Genís, Ball de Panderetes i Espantalls, una de les coreografies que més va agradar al públic assistent.




Per la seva part, el Grup de Pares i Mares, que ja està plenament consolidat, va ballar la Bolangera de Riubó i la Gala de Campdevànol, on van estrenar nou vestuari, realitzat per les responsables de vestuari de l'Esbart i que va ser molt aplaudit.



_ _ _

Us recordem que el proper dijous dia 2 de desembre, a les 20 h al Casal de Cultura Robert Brillas, l'Esbart participarà a la conferència sobre cultura tradicional organitzada pel Grup d'Estudis d'Esplugues. Hi haurà també, una petita mostra de dansa.






Més info :

_ _ _

A banda d'aquesta conferència, l'Esbart també actuarà al desembre a la Fira de Nadal, dissabte 11 de desembre, per la tarda (Rambla del carrer Carme d'Esplugues) .

Comentaris