A LA TARDOR

NOTICIES

Un any més, un grup de socis de l'Esbart va assistir a la tradicional BOLETADA, un dia dedicat a la natura i a seguir una de les tradicions més arrelades de casa nostra : la recerca de bolets.
Va ser el passat dia 17 i l'indret escollit el Parc del Montnegre, al Maresme
.



Cal dir que la jornada va ser ben productiva i es van omplir els cistells amb rovellons, russinyols, trompetes i apagallums.
La canalla va gaudir del contacte amb la natura, la visita al dòlmen prehistòric, a les runes de l'església de Santa Eulàlia i finalment d'un bon dinar al magnífic paratge del Santuari del Corredor.




El passat cap de setmana del 23 i 24 d'octubre, l'Esbart va tenir doble actuació. El dissabte, els grups de Petits, Infantils, Mitjans i Juvenils actuaven a les Jornades Micològiques d'Esplugues, als jardins del Casal de Cultura.






Va ser una actuació molt aplaudida per la brillant execució de tots els balls presentats per les diverses seccions que hi actuaven, entre els que es van poder veure el Ball de Cercolets d'Arenys, La Masovera, Panderetes de Vilafranca, Espantalls, etc.




El diumenge era el torn del Cos de Dansa, que va actuar a la Pl. de la Marina, al Barri de la Marina de Barcelona, convidat per l'Esbart Barkeno en el que era la seva 11a Trobada d'Esbarts.
Després del cercavila, el Cos de Dansa va interpretar Folklore, Terra Alta i Gitanes de Festa Major.


PROPERS ACTES I BALLADES


El proper dia 14 de novembre les seccions de Mitjans, Juvenils, Cos de Dansa i Grup de Pares i Mares, oferiran una ballada conjunta a la Pl. dels Jardins d'Elx, en motiu de la Festa Major de la Sagrera, a les 12'30 h.


I ja us avancem que el proper dijous dia 2 de desembre, l'Esbart participarà en una conferència sobre entitats de cultura tradicional, organitzada pel Grup d'Estudi d'Esplugues. A les 20 h al Casal de Cultura Robert Brillas .


Més informació a L'AGENDA.

Comentaris