GRAN BALLADA DE FESTA MAJOR 2010


NOTÍCIES



L'Esbart Vila d'Esplugues us convida a l'estrena del seu nou espectacle per a la Gran Ballada de Festa Major, que tindrà lloc el proper diumenge 19 de setembre de 2010, a les 20 h , al Parc Pou d'en Fèlix d'Esplugues (en cas de mal temps, Casal de Cultura Robert Brillas).







HOLA! és un muntatge multimèdia on es combina dansa, música, imatges i molt sentiment. S'ha pensat com una gran explosió d'alegria, color, on es barreja la tradició amb la modernitat, per tal de celebrar de la millor manera, el 25è aniversari de l'Esbart.



Un disseny especial d'il·luminació, en un gran escenari, pantalles i projeccions que s'anirant succeïnt a mesura que avancin els balls i coreografies que han preparat totes les seccions de l'Esbart Vila d'Esplugues i moltes de les quals, seran estrenes.













Una posada en escena amb molta força, coreografies vibrants, gran desplegament de vestuari i moltes altres sorpreses que s'aniran descobrint durant l'espectacle, que tindrà un final MOLT ESPECIAL!



Fa 25 anys, l'Esbart es presentava per primer cop davant la ciutadania amb una senzilla ballada davant la Casa de la Vila. Ara i després d'altres exitoses edicions i avalats per grans espectacles com La Llegenda de Sant Jordi, l'Esbart Vila d'Esplugues fa front a un nou repte molt ambiciós i de caire experimental, gens habitual en el món dels esbarts dansaires.



La pista vermella esdevindrà una gran festa de celebració d'aniversari on no hi pots faltar!Un muntatge com mai s'ha vist a Esplugues!



T'esperem!



A banda de la Gran Ballada de Festa Major, al setembre, l'Esbart participarà a la Diada de Catalunya a Esplugues, el Seguici del Pregó de Festa Major i al Cervila de Festa Major.



Podeu seguir les nostres activitats a l'apartat de L'AGENDA .





RECORDATORI





El proper dissabte 2 d'octubre, a les 20 h, al Saló de Plens de l'Ajuntament d'Esplugues, l'Esbart rebrà el guardó dels 25 anys que l'Agrupament d'Esbarts Dansaires li ha concedit.




Serà un acte obert a tot el públic i restariem joisos que tothom que ho desitgi, ens acompanyi en aquest acte tan important per a nosaltres.




Més tard, a les 21 h, es celebrarà el Sopar de Gala dels 25 anys al Restaurant Can Palou d'Esplugues, amb l'assistència de representants de l'Ajunatemnt, partits polítics, entitats, socis de l'Esbart, etc.




Per a tramitar la vostra reserva, al marge dret d'aquest web, teniu els links al menú i a les bases.



Esperem poder comptar amb la vostra presència!


Comentaris