SEGUIM DE CELEBRACIÓ

NOTÍCIES


El proper dilluns 5 de juliol, l'Esbart inaugurarà l'exposició retrospectiva ESBART, 25 ANYS al Casal de Cultura Robert Brillas d'Esplugues (c/ Àngel guimerà, 38) a les 20 hores. Si el temps ho permet, els parlaments oficials es faran als jardins del Casal.


L'exposició vol ser un compendi dels principals actes i carecterístiques de l'entitat durant aquests anys, des de la seva creació al 1985 fins als nostres dies, en què s'ha convertit en una de les entitats culturals més dinàmiques d'Esplugues.





Intentar mostrar tota la documentació, imatges, cartells, atrezzo, vestuari, anècdotes, etc, referents a l'entitat durant aquest primers 25 anys de trajectòria, és una utopia i es necessitarien diversos espais com el Casal de Cultura per a poder mostrar-ho.


Per aquest motiu, l'Esbart ha decidit seleccionar el més representatiu , anecdòtic i en alguns casos, desconegut, de cada element que composa l'entitat, ja sigui en els aspectes interns com en els públics.


L'acte estarà obert a les entitats i a la ciutadania en general i hi seran presents diversos representants polítics. La mostra romandrà oberta fins al dia 23 de juliol.


Al finalitzar el torn de parlaments, es servirà una copa de cava als assistents.


Us esperem!



REPÀS


Tot i la inestabilitat meteorològica que es presentava dissabte 19 de juny, el Festival Infantil de Dansa, en la seva segona edició, es va desenvolupar segons el previst, a la pista vermella del Parc Pou d'En Fèlix d'Esplugues.







Amb les intervencions de les seccions de Petits, Infantils, Mitjans i Juvenils , hi van participar 50 dansaires i es van interpretar algun balls com El Patufet, La Civada, La Masovera, Ball de Festeig, Ball de Nyacres i Panderetes de Vilafranca.







La gran estrena va ser Els Espantalls, que va agradar molt al nombrós públic assistent a l'acte. Al final de la ballada, es va retre un petit homenatge a les mestres de les seccions participants , Teresa Badesa i Teresa Carbonell, i a les responsables de vestuari, Rosa Casellas i Felisa Pérez.




___ ___ ___


El Cos de Dansa va actuar el passat diumenge 20 de juny a la Festa Major del Barri de La Marina , al Passeig de la Zona Franca de Barcelona, convidats per l'Esbart Barkeno, que va actuar d'amfitrió de l'acte.



La ballada, a la que també hi va assitir l'Esbart Sant Adrià de Besòs, va estar emmarcada en un dia dedicat a la cultura catalana dins la Festa Major d'aquest barri.


RECORDATORI


Ja s'ha obert el periode d'inscripció per al Sopar de Gala del 25 aniversari que tindrà lloc el dissabte 2 d'octubre.

Al menú esquerra del web, hi teniu més informació i dades per a fer les reserves.

No hi falteu!





Comentaris