TORNA EL FESTIVAL INFANTIL DE DANSA



NOTÍCIES


El proper dissabte dia 19 de juny, l'Esbart Vila d'Esplugues organitza una nova edició del Festival Infantil de Dansa, a les 19 h, al Parc Pou d'En Fèlix.






Serà una tarda de dansa i cultura on els més joves del grup, demostraran la seva bona feina sobre l'escenari i com, any rera any, assoleixen nous reptes i més coneixements en materia de dansa catalana.


El Festival Infantil es va crear l'any 2009, tot buscant una ocasió on els més petits de l'entitat, fossin els grans protagonistes. Donat que aquestes seccions aglutinaven molta gent i era impossible mostrar tantes danses al Festival de Dansa que s'organitza per a les Festes de Primavera, es va optar per la creació d'aquest acte.


En aquesta edició, hi participaran els grups de Petits, Infantils, Mitjans i Juvenils, acompanyats per les seves mestres, Teresa Badesa i Teresa Carbonell, que realitzen un treball admirable amb tots ells.


No hi podeu faltar!


Consulteu la resta de ballades previstes a l' AGENDA.



REPÀS



L'Esbart, va actuar de nou en una de les celebracions del 150è Aniversari de la Societat Coral La Coloma d'Esplugues.

La cita era el dia 23 de maig i va consistir en una cercavila des del Parc Pou d'en Fèlix fins a la Rambla Verge de la Mercè.





En el recorregut, hi havien d'altres entitats d'Esplugues així com els representants i estendards d'altres corals de Catalunya.

A la Rambla Verge de la Mercè, el Cos de Dansa de l'Esbart va realitzar la seva actuació, molt aplaudida per tots els assistents, encapçalats per l'Alcaldessa d'Esplugues i el Regidor de Cultura.


___ ___ ___


Com ja us vem informar, a banda de les seccions oficials de l'Esbart, s'ha creat un grup de pares i mares de dansaires que s'han volgut afegir a l'activitat principal de la nostra entitat : ballar.

Després de diversos mesos d'assajos i amb molta dedicació, el passat diumenge dia 30 arribava la seva presentació en societat .





Va ser a la ballada que l'Esbart ofereix cada any a la Fundació Fèlix LLobet d'Esplugues. A més de la participació de les seccions Infantils, Mitjans i Juvenils, el grup de Pares i Mares van estrenar de forma molt digne, la Gala de Campdevànol, una de les danses catalanes amb més història del panorama tradicional.




Recolzats en el ball per alguns dansaires una mica més experimentats i sota la direcció de Teresa Carbonell, els "nous" dansaires van saber transmetre l'esperit elegant i majestuós d'aquesta dansa centenària a tot el públic assistent.


Cal felicitar-los i animar-los per tal de que preparin noves danses en futures actuacions. Un motiu més d'alegria en aquest any del 25è Aniversari de l'Esbart.


ON LINE


L'Esbart Vila d'Eslugues també està a
FACEBOOK.


Cerqueu-nos!

Comentaris