MAIG EN DANSA

NOTÍCIES

El propers dies 8 i 9 de maig, l'Esbart viurà un dels caps de setmana més intensos de tot l'any. El Festival de Dansa d'Esplugues i l'Aplec d'Esbarts a Montserrat ompliran aquest cap de setmana que tornarà a estar marcat per les cel·lebracions del 25 aniversari de l'Esbart.



El Festival de Dansa d'Esplugues tindrà lloc el proper dissabte 8 de maig, a les 18 h al Parc Pou d'En Fèlix (en cas de mal temps, al Casal de Cultura).




En la seva 11a edició, el Festival comptarà amb una festa prèvia on hi actuaran les Colles de Bastoners d'Esplugues i de Sant Adrià del Besòs, així com també hi haurà una actuació especial del Nans de l'Esbart i de la Colla de Castellers d'Esplugues.

A continuació, hi haurà la ballada dels esbarts participants : Esbart Dansot de Capellades, Bàrkeno de Barcelona, Esbart Dansaire de Sant Adrià de Besòs i l'amfitrió, l'Esbart Vila d'Esplugues.

Al final de la ballada, hi haurà un sopar de germanor entre tots els grups participants.

L'Aplec d'Esbarts a Montserrat, la trobada d'esbarts més important que es cel·lebra a Catalunya, tindrà lloc el dia 9 de maig a partir de les 9'00 h i l'Esbart d'Esplugues hi tindrà un protagonisme especial.


Com ja vem anunciar, el Ball del Babau d'Esplugues ha estat escollit ball final de l'Aplec i serà dansat pels milers d'assistents a aquest acte, que ja porta 54 anys cel·lebrant-se.

Un cop finalitzada la ballada de la vintena de d'esbarts participants, a la tarda, tindrà lloc l'acte solomne de col·locació de la placa commemorativa del 25 aniversari de l'Esbart al Monument de la Dansa.

REPÀS

El Gran Espectacle Musical La Llegenda de Sant Jordi del passat dia 24 d'abril va resultar un gran èxit i va batre rècords d'assistència de públic.

L'acte, que va comptar amb la presència de l'Alcaldessa i de diferents regidors de l'Ajuntament, es va desenvolupar segons estava previst i sense cap incident.

Balls nous, escenografia impactant, malabaristes de foc, molta acció , escenes mai vistes, i molta màgia i fantasia , van omplir la pista vermella del Parc Pou d'En Fèlix.

Van ser 75 minuts d'un somni complert ja que es volia presentar la millor de les edicions de l'espectacle i les constants mostres de suport i felicitacions, ens fan creure que es va assolir l'objectiu.

En breu, podreu veure imatges de l'espectacle però de moment us deixem amb l'avanç del making of que s'esta preparant, juntament amb el DVD de l'espectacle. Assajos, muntatge de l'escenografia, darrers preparatius, el públic arribant....records d'un somni :



Comentaris