ENS DISFRESSEM DE...



NOTICIES


Com ja fa diversos anys, l'Esbart Vila d'Esplugues participarà a la Rua de Carnestoltes d'Esplugues, que tindrà lloc el proper dissabte dia 13 de febrer.



El tema de la disfressa és, com sempre, el gran secret...i només podem avançar que enguany serà molt màgic...


El día següent, diumenge 14, els grups de Mitjans i Juvenils actuaran per segona vegada a les Festes de Santa Eulàlia, que organitzen l'Agrupament d'Esbarts Dansaires i l'Institut de Cultura de Barcelona.



Serà a les 11'30 h a la Pl. del Rei de Barcelona.



Dimarts 26 de gener, va tenir lloc la primera reunió tècnica de La Llegenda de Sant Jordi, que tindrà lloc el proper 24 d'abril.

Es van mostrar les novetats de la que serà la 9a edició i una de les més espectaculars de tota la història d'aquest exitós espectacle, a banda d'exposar altres detalls tècnics, necessaris per a que tot surti tal i com està previst.


REPÀS


Com ja us vem avançar en el seu dia, el Cos de Dansa va actuar el passat diumenge 17 de gener a la Cloenda del Centenari de l'Any Amades a Esplugues.





Tot i que el clima no va acompanyar massa, els dansaires van poder interpretar el repertori previst, que va finalitzar amb el Ball del Babau.


El passat diumenge 24 de gener, va tenir lloc la tradicional Calçotada de l'Esbart, a les Caves Canals i Domingo de Sant Sadurní d'Anoia.







A banda del dinar de germanor, jocs i molta diversió, van omplir el matí i van fer les delicies de grans i petits.



ATENCIÓ!


L'Esbart té nova adreça postal:


Esbart Vila d'Esplugues

c/Àngel Guimerà, 38

Casal de Cultura Robert Brillas

08950 - Esplugues de Llobregat




ACTES I BALLADES


RUA DE CARNESTOLTES
Dissabte 13 de febrer
18'30 h - C/ Cedres
Esplugues


FESTES DE SANTA EULÀLIA
Diumenge 14 de febrer
11'30 h- Pl. del Rei
Barcelona

Comentaris