COMENÇA EL NOSTRE 25È ANIVERSARI!



NOTÍCIES



Oficialment, l'Esbart Vila d'Esplugues ha començat la celebració del seu 25è aniversari.




Amb la Gran Ballada de Festa Major del passat diumenge dia 20 de setembre, es va donar el tret de sortida a tot un any farcit d'actes i ballades dedicades a aquesta inportant efemèride.

El següent acte és la convocatòria d'un concurs de disseny per tal d'escollir el logotip dels 25 anys.

A continuació, hi teniu les bases per a poder participar-hi. Teniu fins al 30 d'octubre.


Bases Concurs Logo- 25


















ACTES I BALLADES


Dissabte 17 d'octubre : Correllengua 2009. Hi participa el cos de Dansa a les 18 h. Jardins del Casal de Cultura. (Actualitzat 05/10/09)


El proper diumenge dia 18 d'octubre, realitzarem una sortida al Montseny per tal d'anar a buscar bolets i de pas, fer dinar de germanor. Ja informarem via mail de tots els detalls.



Hi esteu tots convidat a venir-hi!




La propera ballada prevista pels més joves serà el dissabte dia 24 d'octubre, a les 18 h al Casal de Cultura Robert Brillas per tal de participar un any més en les Jornades Micològiques Internacionals d'Esplugues. Hi participan els grups d'Infantils, Mitjans i Juvenils.

El diumenge 25 , el Cos de Dansa actuarà un any més a la Trobaba d'Esbarts a la Marina, a la Zona Franca de Barcelona, convidat per l'Esbart Bárkeno. (Actualitzat 05/10/09)

REPÀS




L'Esbart ha començat amb força aquesta nova temporada 2009/10.





- El passat dia 11 de setembre, el Cos de Dansa i els Juvenils van ballar a l'acte de celebració de la Diada Nacional de Catalunya, mentre que una representació de les seccions Infantils i Mitjans, van realitzar l'Ofrena Floral al monument de l'11 de Setembre. Es va llegir, també un poema d'en Salvador Espriu.





- El cap de setamana de Festa Major, del 18 al 20 de setembre, ha estat molt intens. Divendres, l'Esbart participava al Seguici del Pregó.









Dissabte ho va fer, per primer cop al Cercavila Festiu que va recòrrer els carrers d'Esplugues i que va finalitzar al Parc Pou d'En Fèlix, on el nostre grup va oferir dues danses davant totes les altres formacions assistents.







El dia gran de la Festa Major va ser el passat diumenge, on l'Esbart va oferir l'espectacle REDANSA. Un any més, la pista vermella es va quedar petita per a acollir tot el públic assistent





Malgrat però, que la pluja va fer acte de presència a mig espectacle, la ballada va continuar sense cap incidència al Casal de Cultura Robert Brillas, que també es va omplir de gent.








DARRERA HORA!


La Comissió per a l'Aplec d'Esbarts Dansaires a Montserrat, integrada a l'Obra del Ballet Popular, ens comunica que la candidatura que l'Esbart Vila d'Esplugues va presentar en els darrers mesos per a que el Ball del Babau fos escollit BALL FINAL de l'Aplec 2010, ha estat APROVADA, fet que us comuniquem joiosos i del que també us donarem més informació en els mesos propers.

Aquesta elecció simbolitza tot un honor per a la nostra població i la seva cultura tradicional. El Babau, doncs, serà ballat per milers de persones en el proper Aplec d'Esbarts de 2010
.

Comentaris