COMENÇA L' ACCIÓ!






NOTÍCIES



L'Esbart Vila d'Esplugues es complau en anunciar-vos la 8a edició del Gran Espectacle Musical LA LLEGENDA DE SANT JORDI que tindrà lloc el proper dissabte dia 18 d'abril, a les 20'30 h al Parc Pou d' En Fèlix d'Esplugues de Llobregat.



Un nou guió, nous personatges, nous balls, noves escenes i molta acció seran el grans protagonistes d'un dels espectacles més exitosos que es poden veure a Esplugues.



Molts mesos d'assajos i preparació esperen donar com a resultat la millor de les edicions d'aquest espectacle basat en la popular llegenda catalana.



Prop de 50 dansaires i actors, 40.000 w de potència, efectes especials, escenografia mòbil, audio digital i moltes altres sorpreses que s'aniran desvetllant durant la posada en escena.


A dalt, podeu veure el clip promocional d'enguany.



No hi pots faltar!

http://www.youtube.com/watch?v=-VuUog2rNBM



ACTES I BALLADES



El proper diumenge 22 de març, tot celebrant el concert que Joan Manel Serrat oferirà al Centre Cultural L'Avenç, l'Esbart Vila d'Esplugues actuarà a la pista d'aquesta entitat, a les 13'00 h.



REPÀS



El passat dia 15 de febrer, totes les seccions de l'Esbart van actuar al teatre del Centre Cultural L'Avenç, per a oferir un entretingut recital de danses tradicional i de creació, que va servir com a debut de molts components de la Secció Infantils.

També el passat dia 15, el President de l'Esbart, Sergi Castro, va assistir en representació de l'entitat, a l'acte de col·locació de la primera pedra de l'Auditori Municipal, que segons està previst, s'inaugurarà d'aqui 30 mesos.


El dissabte dia 21, també de febrer, va tenir lloc la Gran Rua de Carnestoltes on l'Esbart hi va assistir amb tots els seus components disfressat de caramels molt dolços!

Finalitzada la Rua, es va assistir al Sopar i Ball de Carnesoltes al Poliesportiu de La Plana.


LA FOTO


Els deliciosos caramels del Carnestoltes 2009!



Comentaris