SANTA MAGDALENA 2008


NOTICIES :



L'estiu ja ha arribat i amb ell, les Festes de Santa Magdalena 2008.
Aquest proper cap de setmana, dissabte dia 19, el Cos de Dansa actuarà a la Festa del Barri del Gall, que també celebra la seva festa major en els dies anteriors al dia de la Patrona.
Serà a la pista esportiva del Parc Pou d'en Fèlix d'Esplugues, a les 22'30 h.

El dimarts dia 22, festivitat de Santa Magdalena, l'Esbart participarà a l'Homenatge al Ginjoler i dansarà el Babau d'Esplugues al pati del Casal deCultura Robert Brillas . Un cop acabat, sortirà en cercavila cap a l'església per ballar la Dansa de l'Ofrena.
Els actes comencaran a les 18'30 h.

Aquesta ballada serà , com ja es tradició , la darrera abans de l'estiu.

Però l'activitat de l'entitat no acabarà aquest dia ja que el proper dissabte dia 26 de juliol, a partir de les 17 h, tindrà lloc el comiat d'estiu, on tal i com us haviem anunciat, es projectarà el DVD de Sant Jordi d'aquest any, hi haurà el sopar de fermanor i les actuacions que s'han preparat.



REPÀS :



Diumenge dia 29 de juny, els més joves de l'Esbart Vila d'Esplugues van participar a la ballada organitzada a la Fundació Fèlix Llobet, on van oferir un intens programa de danses davant el nombrós public que s'hi aplegava.


Dissabte 12 de juliol, tot i la tempesta que va caure a la Ciutat Comtal, va tenir lloc la ballada entre el grup húngar Kerekes i l'Esbart Vila d'Esplugues a la zona coberta de la terrassa del Museu d'Història de Catalunya.

Va ser una tarda d'intercanvi de cultura popular entre ambdues formacions, que va acabar amb el ferm proposit d'organitzar una altra trobada. El sopar de germanor i les posterior danses, van donar lloc a una gran festa que va acabar a mitjanit.



PROPERAMENT :


En la propera actualització del nostre web, a finals de juliol, us mostarem la imatge promocional i el clip realitzat per a publicitar la Gran Ballada de Festa Major (diumenge dia 21 de setembre), que en aquesta edició tindrà un nom sorprenent.



ESBARTS ON-LINE :



Al següent link, podeu veure la portada i article dedicats a l'Esbart i el Ball del Babau (clickeu a l'edició de juliol).



LA FOTO :



Alguns dels participants a la Festa de Santa Magdalena el passat any, just abans de començar les danses.

Comentaris