KEREKES

NOTICIES :

El proper dissabte dia 12 de juliol, a les 19 h, al Museu d'Història de Catalunya (Barcelona) hi haurà la ballada conjunta del grup de dansa hongarès Kerekes i l'Esbart Vila d'Esplugues.

Després de diversos mesos de converses, s'ha arribat a un acord i la ballada serà una realitat en el prestigiós marc del Museu d'Història.
La ballada congregarà part de la comunitat hongaresa de Barcelona i de ben segur serà un acte ben emotiu i entretingut per la varietat cultural que es donarà cita.
El grup musical Dunazug, acompanyarà als dansaires hongaresos, que arribaran a la capital catalana per a realitzar diverses actuacions.

Per part de l'Esbart Vila d'Esplugues, hi participaran els Juvenils i el Cos de Dansa.
Un cop acabat l'espectacle, tindrà lloc un sopar de germanor.
Us convidem a tots a assistir-hi i a gaudir d'una vetllada de contrastos i cultura tradicional .

Abans, però, el proper diumenge dia 29 de juny, hi haurà una ballada a la Residència Fèlix Llobet d'Esplugues, amb la participació dels grups infantils de l'Esbart. Serà a les 17 h.


REPÀS :

Diumenge dia 15 de juny, els Mitjans i Juvenils de l'Esbart Vila d'Esplugues van participar a la ballada que organitzava l'Esbart Dansaire de Sant Joan Despí.
La convocatòria va ser tot un èxit i la qualitat dels balls va ser apreciada pel nombrós públic assistent a Can Negre.
Felicitats a tots els dansaires!


PROPERAMENT :

A banda de les ballades que abans us comentàvem, tenim previstes més actuacions com la del dissabte dia 19 de juliol al Barri del Gall i la del dia 22 a la Festa de Santa Magdalena.

Recordeu que el proper dia 26 de juliol per la tarda, tindrà lloc la Festa de Comiat d'Estiu de l'Esbart, on es farà un passe del DVD de Sant Jordi d'enguany, hi haurà el sopar de germanor i a demés tindran lloc les actuacions preparades pels dansaires i membres de l'entitat.


ESBARTS ON-LINE :

Al web del programa de TV3, Nydia, http://www.tv3.cat/nydia/ , podeu trobar informació sobre dansa i cultura musical del nostre país. Us convidem a entrar-hi i gaudir-ne.


LA FOTO :

Imatge promocional enviada pel grup hongarès Kerekes.

Comentaris