Xè APLEC D'ESBARTS A SANT ADRIÀ/FIRA D'ENTITATS




NOTICIES:

El proper diumenge dia 25 de maig tindrà lloc el Xè Aplec d'Esbarts Dansaires a Sant Adrià de Besòs. Per primer cop hi participaran totes les seccions del nostre esbart.

L'acte començarà a les 11 h, a la pl. de la Vila, amb la Dansa de Sant Adrià. Seguidament hi haurà coca i vi dolç per a tots els assistents i a les 12 h tindrà lloc la ballada conjunta.

REPÀS:

El diumenge dia 18 de maig va tenir lloc el 52è Aplec d'Esbarts Dansaires a Montserrat. El Cos de Dansa de l'Esbart Vila d'Esplugues hi va participar, tant a la Dansa de de l'Ofrena com a la bbalada conjunta que es celebra al migdia. Tot i que la boira va fer acte de presència al matí, a l'hora de bbalar va fer un sol esplèndid que va fer que gaudíssim d'una bona jornada.

PROPERAMENT:

Altres ballades.
Dissabte 31 de maig.
MARATÓ SOLIDÀRIA
17 h. Casal de Cultura
Grup Infantils
Diumenge 1 de juny
FIRA D'ENTITATS
Rambla Verge del Carme
11'30 h. Grups Infantils, Mitjans i Juvenils
18'30 h. Cos de Dansa

Ben aviat celebrarem una altra reunió general, destinada a tots els membres de l'esbart per tal de tractar temes d'interès de l'entitat, a demés de comunicar-vos el dia del comiat d'estiu i l'agenda de cara al curs després de vacances.

ESBARTS ON LINE:

Al web http://www.esbarts.cat/, hi trobareu tota l'agenda i moltes altres dades sobre els esbarts afiliats a l'Agrupament d'Esbarts Dansaires de Catalunya.

LA FOTO:

El Ball d'Estandarts a la darrera edició del Gran Espectacle Musical La Llegenda de Sant Jordi (19 d'abril de 2008)

Comentaris