MÉS NOTÍCIES...



NOTÍCIES

Des del passat dia 7 d'octubre, Teresa Badesa condueix els assajos del Grup d'Infantils al Casal de Cultura Robert Brillas, en substitució de Sònia Mendoza, que ha hagut de deixar els assajos dels més petits de l'Esbart per incompatibilitat horària.
Agraïm a la Teresa la seva dedicació desinteressada i esperem que aquest creixent grup avanci amb il·lusió.
Fem recordatori que el proper dijous dia 6 de novembre, a les 20 h, tindrà lloc una reunió general per a tots els membres de l'entitat a la sala d'assaig del Centre Cultural L'Avenç.
Es prega màxima assistència.
El dissabte 22 de novembre, i com cada any, organitzem un sopar al Clot de Barcelona, per a després assistir a la ballada de l'Esbart Sant Martí de Barcelona a la seva parròquia (22 h- Pl. del Canonge Rodó). Us convidem a assistir-hi i a passar una gran nit de dansa en bona companyia!
REPÀS
El passat dia 18 d'octubre, el Cos de dansa i dues parelles del grup de Juvenils, van actuar al casament de la nostra companya Elvira i d'en Marçal. Moltes felicitats!
Com cada any, els Amics de la Micologia d'Esplugues, van convidar a l'Esbart a actuar a les Jornades Micològiques que es van celebrar del 24 al 26 d'octubre al Casal de Cultura. Els grups d'infantils, mitjans i juvenils van oferir una gran ballada i per la que van rebre una forta ovació.
El Cos de dansa va actuar diumenge dia 26 a la Trobada d'Esbarts de la Marina de Barcelona. A l'acte, que va començar amb un cercavila festiu amb gegants i diables, també hi van participar l'Esbart de Sant Adrià, Gavà i l'amfitrió, el Barkeno.
PROPERAMENT

La següent ballada de tots els grups serà a la Fira de Nadal que tindrà lloc al desembre, tot i que encara manca confirmar el dia.

ESBARTS ON-LINE

Entreu a http://www.wikipedia.org/ i cerceu la paraula esbart. Trobareu informació molt interessant sobre el món dels esbarts dansaires.

LA FOTO

El Contrapàs de la Pau, estrenat a la Festa Major 2008 pel Cos de Dansa.

Comentaris