FESTIVAL INFANTIL I PRADES


Un any més, celebrarem la ballada més important dels nostres petits grans artistas. Serà el Festival Infantil de Dansa que tindrà lloc el proper dissabte 2 de juny, a les 18'30h, als Jardins del Casal de Cultura Robert Brillas d'Esplugues. Hi actuaran les seccions infantils de l'Esbart i un grup convidat.





En aquesta edició, el grup convidat será L'Esbart Dansaire de Vacarisses que per primer cop participarà en aquest festival que cada anys mostra els balls i danses apresos durant el curs vigent.






La següent actuació de l'Esbart en aquest mes de juny serà el dissabte 16 a la tarda, a la Festa de la Percussió d'Esplugues que tindrà lloc al Parc dels Torrents.

El Cos de Dansa actuarà també a Prades (França) els propers dissabte 30 de juny i  diumenge 1 de juliol, en motiu de l'intercanvi cultural organitzat amb el grup de dansa Terra del Sol, el qual va ser un dels grups convidats al darrer Festival de Dansa d'Esplugues.




Dansaires i acompanyants viatjaran a França el dia abans per tal de gaudir més de l'experiència i estar ben preparats per a la ballada que tindrà lloc el diumenge al migdia.

El darrer intercanvi cultural que va fer l'Esbart va ser el passat any 2015, amb un grup folklòric segovià.

Molta sort a tots/es!





Comentaris