GRAN ESPECTACLE MUSICAL LA LLEGENDA DE SANT JORDI


NOTÍCIES

El pròxim dissabte 23 d'abril, Diada de Sant Jordi, tindrà lloc una nova edició d'uns dels actes més esperats a l'abril, el Gran Espectacle Musical La Llegenda de Sant Jordi, en la seva edició nº 15!

Com és costum, l'acte tindrà lloc a les 20'30h al Parc Pou d'En Fèlix.

Ja són 15 anys portant a terme aquesta representació i cada any, creix l'interès i les ganes de superar l'edició anterior.











Tal i com l'any passat les veus dels personatges seran en directe, fet que comporta un esforç afegit a tots els actors i dansaires que hi participen. A més, es presentaran noves escenes i coreografies, millores i novetats tècniques, amb participacions externes que de ben segur contribuiran a fer més espectacular aquesta posada en escena. Concretament, hi intervindran l'escola de dansa i arts escèniques A Escena, que juntament amb el Drac Fal·lera de la Colla de Geganters d'Esplugues, seran els grups convidats a l'espectacle de Sant Jordi.

Una altra novetat important és que l'espectacle podrà ser vist en "streaming" a través de www.esplugues.com/telestudi, plataforma dirigida per l'espluguenc Enric Alsinet, i per tant podrà ser seguida en directe des de qualsevol punt del planeta. També es podrà seguir des del Web de l'Ajuntament d'Esplugues, en el Web de La Llegenda de Sant Jordi d'Esplugues i aquí mateix:







La llegenda es presenta amb un inici d'història sorprenent on present i passat es barregen per a desenvocar en una sèrie d'escenaris i situacions que portaran al Cavaller Sant Jordi a un regne llunyà on haurà de fer front a diferents adversitats.






L'espectacle de Sant Jordi és un acte que es prepara d'un any per l'altre, ja que normalment, quan acaba una representació ja es comencen a aplegar idees per a la propera. Constitueix un gran esforç per a l'entitat tant per les seves dimensions (en tots els aspectes) com pel repte d'oferir sempre novetats i per combinar-ho amb l'activitat quotidiana de l'esbart, dedicada a la dansa tradicional i de creació, i amb la seva agenda sempre farcida de ballades durant tot l'any.



Molts altres detalls i sorpreses es desvetllaran la nit de l'estrena. Com sempre, l'espectacle comptarà amb alta tecnologia tant per a l'àudio com en la il·luminació, pirotècnia i efectes especials els quals tindran un paper força destacat, mitjans que convertiran el Parc Pou d'En Fèlix en un espai divers i màgic en cada escena.








Serà, en paraules d'en Sergi Castro, creador i director de l'espectacle, "un espectacle molt passional i sentimental, amb personatges en els quals tots ens podem identificar".


L'espectacle està programat per a ser representat a la pista vermella del parc, ja que és un espai de grans dimensions i gran capacitat per a tot el públic que hi assisteix. En cas de mal temps, l'acte es traslladaria a la pista coberta Conxita Udina del mateix parc on es pot representar amb total normalitat pel que els organitzadors estan més tranquils en aquest aspecte.


Més informació:



Comentaris