ARRIBA L'ESTIU I SANTA MAGDALENA!



NOTÍCIES



El proper dimecres 22 de juliol, Esplugues celebra la Festa de Santa Magdalena, coneguda com la Festa Major petita. Com ja és tradicional, totes les entitats de cultura popular de la ciutat hi participaran en el diversos actes que tindran lloc.


L'Esbart participarà, a partir de les 18'30h amb el Ball del Ginjoler, que dóna el tret de sortida a la jornada i seguidament ho farà interpretant el Ball del Babau, la dansa pròpia d' Esplugues. 






Un cop format el cercavila, els dansaires de l'entitat anirant ballant pels carrers fins a l'Església de Sant Magdalena on hi haurà l'entrada solemne al temple i la Dansa d'Ofrena a la copatrona d'Esplugues, un dels moments més emocionants de tota la jornada.






Per la seva banda,  el Cos de Dansa actuarà el proper diumenge 19 de juliol, a les 18'45h a la pista coberta del Parc Pou d'En Fèlix en motiu de la Festa Major del barri del Gall.




I per acomiadar-nos abans de vacances, la Festa d'Estiu tindrà lloc el proper divendres 24 de juliol a partir de les 20'00h al Casal de Cultura Robert Brillas, on s'aplegaran tots els dansaires i socis de l'Esbart.







Per altra banda, ja s'està preparant l'actuació a Segòvia que el grup realitzarà els dies 5 i 6 de setembre i de la que us informarem més detalladament en les properes setmanes.



Comentaris