FESTIVAL INFANTIL DE DANSA 2015!


NOTÍCIES



El proper dissabte 13 de juny tindrà lloc una nova edició del Festival Infantil de Dansa a les 18'30h als Jardins del Casal de Cultura Robert Brillas d'Esplugues (c/ Àngel Guimerà, 38) amb la participació de totes les seccions infantils de l'Esbart.








En el programa de danses, s'hi podran veure força estrenes a més de les danses de l'Esbart Sant Jordi de Badalona (Orfeó Badaloní), que per primer cop actuarà com a grup convidat al Festival. Per part de l'Esbart d'Esplugues hi actuaran les seccions de Petits, Infantils i Mitjans.









El Festival Infantil de Dansa es celebra a Esplugues des de fa 6 anys. Es va crear amb el propòsit de dedicar l'actuació als més joves de l'esbart i després d'haver passat per diversos emplaçaments, des de fa 3 anys té lloc als Jardins del Casal de Cultura Robert Brillas, una ambient acollidor, amb una temperatura adient i amb totes les comoditats de cara als petits dansaires.

En cas de mal temps, l'acte es realitzaria a l'interior del mateix Casal de Cultura.








A banda del Festival Infantil, al mes de juny hi hauran altres ballades on hi intervindran la resta de seccions que composen l'esbart:




Dissabte 6 de juny - 17'00h
Ballada a la Festa Major de Trinitat Vella de Barcelona
Cos de Dansa i Esbart Joventut Nostra

Dissabte 27 de juny - 17'00h
5è Aniversari Residència La Mallola d'Esplugues
Grup de Pares

Com sempre, teniu tota mena d'informació de les ballades a l'AGENDA del nostre web.

Comentaris