ESCALFANT MOTORS PER SANT JORDI


NOTÍCIES



Ja han començat els assajos del Gran Espectacle Musical La Llegenda de Sant Jordi!

L'espectacle ( dissabte 25 d'abril) és un acte que es prepara d'un any per l'altre, ja que normalment, quan acaba una representació ja es comencen a aplegar idees per a la propera. Constitueix un gran esforç per a l'entitat tant per les seves dimensions (en tots els aspectes) com pel repte d'oferir sempre novetats i per combinar-ho amb l'activitat quotidiana de l'esbart, dedicada a la dansa tradicional i de creació, i amb la seva agenda sempre farcida de ballades durant tot l'any.

El video promocional s'ha enregistrat expressament per l'ocasió a la Biblioteca Pare Miquel d'Esplugues i ha estat dirigit pel cineasta espluguenc Jordi Guillem Sánchez, amb fotografia de Joan Planelles.







Molts altres detalls i sorpreses es desvetllaran la nit de l'estrena. Com sempre,l'espectacle comptarà amb alta tecnologia tant per a l'àudio com en la il·luminació, pirotècnia i efectes especials els quals tindran un paper força destacat,mitjans que convertiran el Parc Pou d'En Fèlix en un espai divers i màgic en cada escena. En aquesta ocasió hi col·laboren la Colla de Geganters d'Esplugues amb el drac Fal·lera i el Club Gimnasta d'Esplugues Les Moreres.



Aquí, us presentem també el cartell de l'edició 2015! Esperem que us agradi!










A banda de l'espectacle de  Sant Jordi, l'Esbart prepara la seva participació a la Festa dels Tres Tombs d'Esplugues el propers dies 7 i 8 de març. Com sabeu, l'entitat ha estat escollida com a Abanderats 2015 en motiu del seu 30 Aniversari.





Dissabte 7 de març, a partir de les 18'00h, hi haurà el solemne Acte de Lliurament de Bandera al Casal de Cultura Robert Brillas i que recollirà Antoni Haro com a Pesident de l'Esbart. En Sergi Castro, Vicepresident, farà el discurs de la festa i hi haurà una ballada especial del Cos de Dansa per a cloure l'acte.





El diumenge 8 de març, els membres de la Junta Directiva desfilaran a cavall portant la Bandera de la Colla dels Tres Tombs així com també amb el carro de Sant Antoni, juntament amb la dansaire més veterana de l'entitat, Núria Ardite.














No hi faltaran, com en la darrera ocasió, en Sant Jordi i la Princesa, protagonistes del Gran Espectacle Musical que organitza l'Esbart.


I ja en plena celebració del 30 aniversari, us anunciem la convocatòria d'un concurs fotogràfic durant aquest any, les bases del qual les teniu al marge dret d'aquest mateix web.

Hi han tres premis per als guanyadors!

Per a més informació del nostre aniversari, podeu veure el video amb l'entrevista especial que ETV va emetre fa alguns dies a l'enllaç següent:





Comentaris