L'ESBART ALS TRES TOMBS 2015


NOTÍCIES 


És un gran plaer i honor comunicar-vos que la Colla dels Tres Tombs d'Esplugues ha escollit a l'Esbart Vila d'Esplugues per a formar el Cos de Bandera d'aquest any a la festivitat dels Tres Tombs que tindrà lloc el proper diumenge 8 de març al matí.
La designació va ser comunicada el passat dissabte 18 durant el tradicional sopar de Sant Antoni que va tenir lloc al Casal de Cultura Robert Brillas d'Esplugues.
El Cos de Bandera i Carro de Sant Antoni estaran formats pels membres de la Junta de l'Esbart, Antoni Haro, Sergi Castro, Rosa Casellas, Josep Laiseca, Pilar Casellas i Mónica Artola, juntament amb la dansaire més veterana de l'entitat, Núria Ardite.


El moment de la designació com a Cos de Bandera 2015


Així mateix, el dissabte dia 7 de març a la tarda, tindrà lloc el solemne Acte de Lliurament de Bandera al President de l'Esbart, Antoni Haro, Banderer 2015, i hi haurà el Pregó de la festa a càrrec d'en Sergi Castro, Vicepresident de l'Esbart.

El Cos de Dansa actuarà el mateix dia 7 de març en aquest acte a la Sala Teatre del Casal de Cultura Robert Brillas.
Molt agraïts i il·lusionats per aquesta distinció, que arriba en l'inici de la celebració del nostre 30 Aniversari.


A banda d'aquesta bona notícia, us anunciem que l'Esbart Vila d'Esplugues serà present a la Rua de Carnestoltes 2015 de la nostra ciutat, el proper dissabte 14 de febrer a partir de les 18'00h.







I BEN AVIAT...



Moltes notícies i novetats del Gran Espectacle Musical La Llegenda de Sant Jordi (dissabte 25 d'abril), arribaran en breu!


http://llegendasantjordiesplugues.blogspot.com.es/



Atents!


Comentaris