SANT JORDI AL FESLLECAT 2014


NOTíCÍES


És un gran plaer i satisfacció informar-vos que el Gran Espectacle Musical La Llegenda de Sant Jordi de l'Esbart Vila d'Esplugues, ha estat seleccionat per a participar al proper Festival de Llegendes de Catalunya (FesLleCat) que es celebra anualment a la població de Sant Martí de Tous. Un festival que recull, potencia i dóna a conèixer llegendes d'arreu dels Països Catalans mitjançant un seguit d'activitats artístiques i d'oci que permeten gaudir-ne al mateix temps.






El Festival de Llegendes, en la seva edició de 2014, tindrà lloc el propers dies 5 i 6 de juliol. La representació de l'Esbart serà diumenge a les 17'00h, a l'escenari principal.
Els responsable del muntatge treballen desde fa dies en l'adaptació de l'espectacle al nou espai i a les condicions del festival.

Serà el primer cop que la representació musical de Sant Jordi, que des de l'any 2002 té lloc a Esplugues, es presenti fora de la mateixa ciutat. Els participants a l'espectacle es traslladaran a Tous el dissabte dia 5 per tal de gaudir de tota la oferta cultural que el FESLLECAT ofereix als visitants.







"La notícia de l'elecció del nostre musical per a formar part del FESLLECAT 2014 ha estat molt ben rebuda a l'Esbart i contribueix a arrodonir la presentació del passat 26 d'abril, que va esdevenir tot un èxit de públic i crítiques. Tot un reconeixment a aquests props de 14 anys de Sant Jordi a Esplugues", assegura Antoni Haro, president de l'Esbart Vila d'Esplugues.

Més info:

http://www.festivaldellegendes.com/


Comentaris