FESTA D'ANIVERSARI D'ESPLUGAS CITY


NOTÍCIES


Esplugues continua recordant el poblat que els Estudis Balcázar van construir a la ciutat per rodar-hi pel·lícules de l’Oest als anys 60 i principis dels 70, i ho fa amb una gran festa –la primera activitat d’un seguit d'actes, LA FESTA D'ESPLUGAS CITY que se celebraran fins al novembre– que transformarà el parc dels Torrents per tornar a l'època i al lloc que van inspirar el western

Una part important de la festa, programada per a la tarda/nit del dissabte 28 de juny, serà la gimcana que s’ha preparat des del Consell d’Infants, amb 11 proves relacionades amb el motiu de la jornada: trivial, jocs d’aigua, tresors, curses, cavalcades a cavall, jocs de punteria, tallers de xapes de xèrif, cuina, papiroflèxia.








Les seccions infantils de l'Esbart intervindran a la tarda en una de les proves, amb un ball de cintes especial al voltant de l'arbre d'Esplugas City.
A la nit (21'45h) el Cos de Dansa, farà la seva intervenció a la festa amb un muntatge basat en el film "Set núvies per a set germans".

Al dia següent, diumenge 29 de juny, a les 20'00h a la Plaça del Taxi, actuaran el Cos de Dansa i el Grup de Pares a la Festa Major del Barri de Can Clota.

Us esperem!


Comentaris