FESTIVAL INFANTIL 2014


NOTÍCIES



El proper dissabte 14 de juny, a les 18'30 hores, al jardins del Casal de Cultura Robert Brillas d'Esplugues (C/ Àngel Guimerà, 38) hi ha una cita amb els balls i danses de les seccions més joves de l'Esbart :


El FESTIVAL INFANTIL DE DANSA.


Nascuda l'any 2010, aquesta mostra de danses vol ser un aparador de l'activitat dels mes petits del grup (Petits, Infantils i Mitjans), una tarda que per ells constitueix tot un repte de superació i ganes de passa-ho bé ballant, tot mostrant al públic d'Esplugues el que han après durant aquest curs gràcies a la gran tasca de la seva directora, Teresa Badesa.



Cartell edició 2014



L'espai on tindrà lloc la ballada no pot ser més acollidor: els jardins del Casal de Cultura Robert Brillas, un espai tranquil, fresc i amb bona acústica que de ben segur afavorirà la conexió entre els petits dansaires i el públic, tal i com ja va succeir el darrer any quan el festival es va desplaçar a aquesta nova ubicació. En cas de mal temps, l'acte tindrà lloc a l'interior del mateix Casal de Cultura.




El Festival als Jardins del Casal



En aquesta edició, la cinquena, també hi participaran les seccions infantils de l'Esbart Dansaire Sant Joan Despí, que hi actuaran per primer cop en aquest certamen com a grup convidat.

L'Esbart vol fer crèixer aquest festival i situar-lo al nivell del Festival de Dansa que té lloc al mes de maig i on hi participan Cossos de Dansa d'esbarts d'arreu de Catalunya.


A banda de la ballada dels més joves de l'Esbart, l'entitat participarà al mes de juny en altres esdeveniments:

Dissabte 28 de juny, a partir de les 18'00h al Parc dels Torrents tindrà lloc la FESTA DEL 50 ANIVERSARI D'ESPLUGUES CITY, amb actuacións de les seccions infantils a la tarda i a les 21'00h, actuació especial del Cos de Dansa.



Parc dels Torrents d'Esplugues



Al dia següent, diumenge 29, a les 20'00h a la Pl. del Taxi, actuaran Cos de Dansa i Grup de Pares a la FESTA MAJOR DEL BARRI DE CAN CLOTA.


Us esperem!





Comentaris