MÚRCIA, DIADA... I FESTA MAJOR!


NOTÍCIES



Tal i com ja vàrem anunciar fa alguns mesos, el proper cap de setmana del 7 i 8 de setembre, el Cos de Dansa de l'Esbart d'Esplugues participarà al FESTIVAL NACIONAL DE FOLKLORE DE TORREAGÜERA (Múrcia). Serà la primera actuació del grup fora de Catalunya. Una quarantena de persones viatjaran des d'Esplugues en motiu d'aquesta ballada, entre dansaires, músics i acompanyantants.


Marxem a Múrcia!



Per a la ballada, s'ha previst un programa de danses catalanes força atractiu i variat, acompanyades d'un ampli repertori de vestuari que esperem agradarà tant a la resta de grups participants com als habitants de Torreagüera.
A banda de la ballada principal, que tindrà lloc dissabte 7 a la nit, hi haurà una visita cultural per la regió, dinar i sopar de germanor entre tots els grups (hi haurà de nacionals i internacionals) i d' altres activitats.


_ _ _



Un altre dels actes destacats d'aquest mes de setembre, serà l'actuació de l'Esbart a l'ACTE INSTITUCIONAL DE LA DIADA DE CATALUNYA, que tindrà lloc el dia 11 de setembre, a les 12'00h. al parc que du el mateix nom.



11 de Setembre, la Diada.



A banda de l'ofrena floral i de la lectura d'un poema, l'esbart presentarà una estrena, assajada especialment per a aquesta ocasió.



_ _ _ 



I no podia faltar la Festa Major d'Esplugues! Totes les seccions de l'esbart participaran en un o altre dels diferents actes que tindran lloc del 20 al 22 de setembre (veieu apartat l'AGENDA d'aquest web) . 

Hi haurà Seguici del Pregó, el Cercavila Infantil, el Cercavila Festiu i per cloure la participació de l'esbart, un dels actes principal de la nostre entitat, la GRAN BALLADA DE DE FESTA MAJOR, que tindrà lloc el diumenge 22 de setembre, a les 19'30h. al Parc Pou d'En Fèlix (en cas de mal temps, pista coberta).




Cartell de la Gran Ballada 2013.



La Gran Ballada de Festa Major ja és un clàssic de la tarda del diumenge de Festa Major d'Esplugues i un dels principals espectacles en l'agenda anual de l'Esbart d'Esplugues.
Un gran desplegament tècnic i artístic que de ben segur agradarà al públic assistent i que el grup ja prepara des de fa diversos mesos. En aquesta ocasió, un muntatge escenogràfic acompanyarà les danses que presentaran les diverses seccions participants.

No hi podeu faltar!



Comentaris