GRAN ESPECTACLE MUSICAL LA LLEGENDA DE SANT JORDI 2013



NOTÍCIES


El proper dissabte 27 d'abril, tindrà lloc una nova edició d'uns dels events més esperats per la ciutadania d'Esplugues, el GRAN ESPECTACLE MUSICAL LA LLEGENDA DE SANT JORDI, en la seva edició de 2013. Com és costum, l'acte tindrà lloc a les 20'30 h. a la pista vermella del Parc Pou d'En Fèlix (en cas de mal temps, a la pista coberta del mateix parc, al costat de la Biblioteca Pare Miquel).



Sant Jordi amb el Drac


Ja són 12 anys portant a terme aquesta representació i cada any, creix l'interés i les ganes de superar l'edició anterior.
Arriben força novetats pel dissabte 27 d'abril: nou guió, nova escenografia, nou vestuari, noves escenes, nous balls, millores i novetats tècniques, noves participacions externes que de ben segur contribuiran a fer més espectacular aquesta posada en escena. Concretament hi participen el grup de malabars i acrobàcies Saltimbankis, que juntament a la Fal·lera de la Colla de Geganters d'Esplugues, seran els participants convidats a l'espectacle de Sant Jordi.



El cartell de 2013


Després de la visió autobiogràfica de la llegenda que es va presentar el darrer any, en aquest 2013 s'apostarà per un enfoc més oriental i exòtic dels fets i miracles del Cavaller Sant Jordi. La llegenda es trasllada a les terres de l'antiga Capadòcia (actual Turquia) i per tant, es rodeja de tot un paisatge, vestuari, costums i cultura característics d'aquesta zona i que ha portat als organitzadors de l'espectacle a estudiar i endisar-se en aquests aspectes per tal de reflectir-los a l'obra. A banda de ser un espectacle de grans dimensions, també es té cura dels petits detalls d'atrezzo, ambientació, vestuari, etc, per tal de donar més realisme a la posada en escena. Serà una edició també molt influenciada pels llegendaris contes de les Mil i una Nits.






El guió portarà al Cavaller Sant Jordi per terres llunyanes i perilloses, on es trobarà no només amb el terrible Drac si no també amb un obscur i malvat personatge que li farà la vida impossible i que és una altra novetat entre els personatges principals de la llegenda, exercint com a eix vertebrador de tota l'acció que hi tindrà lloc. 




Fantasia i misteri a l'espectacle


Molts altres detalls i sorpreses es desvetllaran la nit de l'estrena.Com sempre, l'espectacle comptarà amb alta tecnologia tant per a l'àudio com en els efectes especials i en l'il·luminació, que convertiran el Parc Pou d'En Fèlix en un espai misteriós on tot pot passar!

Podeu ampliar informació, podeu clickar a l'enllaç següent, on trobareu l'article del mes d'abril de l'AGENDA d'Esplugues:








 _ _ _



El proper dissabte 18 de maig, en el marc de les Festes de Primavera, tindrà lloc la 14a edició del FESTIVAL DE DANSA D'ESPLUGUES, a les 19'00 h. al Parc Pou d'En Fèlix, amb les actuacions de l'Esbart Eudald Coma de Ribes de Freser, l'Esbart Gaudí de Barcelona i de l'Esbart Vila d'Esplugues com a anfitrió.



El cartell del Festival 2013


_ _ _



Més dates s'afeigeixen al calendari d'actuacions de l'Esbart Vila d'Esplugues (i que podeu consultar a l'apartat de l'AGENDA).

El diumenge 21 d'abril, al matí, una representació de l'Esbart participarà a Esplugues al cercavila organitzat per l'AGRUPAMENT ESCOLTA SANT JORDI per a celebrar el seu 50è Aniversari. 

Tal i com ja us haviem anunciat, el proper dissabte 25 de maig, algunes de les seccions infantils participaran a la TROBADA D'ESBARTS A OLESA de Montserrat.

El dia següent, diumenge 26 de maig, diverses seccions de l'Esbart participaran a l'APLEC D'ESBARTS A MONSERRAT.



L'Aplec d'Esbarts a Montserrat 2012



Confirmem la participació de l'Esbart a la festa d'aniversari de l'Escola Bressol LA MAINADA d'Esplugues el proper dissabte 8 de juny, al matí, a la pista coberta del Parc Pou d'En Fèlix.

El  8 de juny també hi haurà una actuació conjunta amb l'Esbart Gaudí davant la SAGRADA FAMILIA de Barcelona i el dissabte 15 de juny, una nova edició del FESTIVAL INFANTIL DE DANSA a Esplugues.

_ _ _



#NOISONSOUESBART


Presentem un nova imatge per a la campanya promocional #noisonsouesbart que vol acostar l'Esbart a possibles nous dansaires masculins, especialment per a les Seccions de Juvenils i Cos de Dansa.



#noisonsouesbart



Nois, no ho penseu més, veniu a ballar amb nosaltres! Us esperem amb els braços oberts!



 ON LINE


L'Esbart ja és a FACEBOOK! Cerqueu-nos pel nostre nom complert i afegiu-nos a les vostres amistats. Tindreu a l'abast tota mena d'informació sobre el grup!

Recordeu que l'Esbart també és present a TWITTER, YOUTUBE i PICASSA.


Comentaris