AVIAT...SANT JORDI!

NOTÍCIES


El proper dissabte 27 d'abril, a les 20'30 h. hi haurà una nova edició del GRAN ESPECTACLE MUSICAL LA LLEGENDA DE SANT JORDI, en una nova i apassionant posada en escena. Com sempre, tindrà lloc a la pista vermella del Parc Pou d'En Fèlix (en cas de mal temps, a la pista coberta).

Aviat us donarem més detalls i novetats d'aquest espectacle tant esperat a Esplugues i que ja arriba a la 12a edició. De moment us presentem el cartell de l'acte, inspirat en les Mil i una Nits.


Cartell de l'espectacle



També podeu veure des de fa algunes setmanes, el clip promocional de l'espectacle al canal Youtube de l'Esbart. En aquests moments, l'Esbart ja assaja l'espectacle i prepara tot el nou vestuari i escenografia que es podrà veure el proper dia 27 d'abril.



 
_ _ _



L'Esbart Vila d'Esplugues ha presentat la campanya NOIS, ON SOU? per tal d'acostar l'entitat al sector masculí de la població d'Esplugues i incorporar nous membres a les seves seccions, especialment al Cos de Dansa.
La campanya es podrà seguir a través de les xarxes socials (#noisonsouesbart), mitjans de comunicació i de cartells situats en punts estratègics de la ciutat. 



Primera imatge promocional de la campanya


La campanya Nois, on sou? vol mostrar als integrants del Cos de Dansa en la seva faceta més divertida i desenfadada, com a senyal d'obertura i proximitat, tot esperant nous membres que vulguin compartir amb ells i elles, estones de dansa, espectacles, sortides i molta diversió.
De mica en mica, s'aniran distribuint imatges diverses del Cos de Dansa durant tot aquest primer semestre de l'any, que és el temps de duració previst per a la campanya. La sessió fotogràfica per a la campanya va tenir lloc al mes de febrer al Casal de Cultura Robert Brillas d'Esplugues, seu d'assaig del grup.



Un moment de la sessió fotogràfica


La presència majoritària de noies és un problema molt comú entre els esbarts dansaires, en gran part ocasionat per la desconeixença real de les activitats d'aquests grups folklòrics. Hi ha la idea generalitzada que la dansa, ja sigui tradicional o de creació, està encarada més a les noies pel fet de la gestualitat, la musicalitat i la gran i tòpica concepció del ball català com quelcom massa refinat, aburrit i repetitiu.

L'Esbart vol erradicar aquesta idea i fer veure als nois d'Esplugues que la dansa també pot ser una activitat enèrgica i divertida.


Comentaris