ENTRE CARNESTOLTES I MOLT MÉS!


NOTÍCIES


L'Esbart Vila d'Esplugues participarà, amb totes les seves seccions, socis i simpatitzants, a la Rua de Carnestoltes d'Esplugues el proper dissabte 9 de febrer, a partir de les 18'30 h. Ho farà, com en anys anteriors amb comparsa i carrossa, tot ballant i interactuant amb el públic que surti al carrer a veure passar la rua.



Carnestoltes 2013!

 
Ja fa prop de deu anys que l'Esbart hi participa sense interrupció, tot confirmant la seva voluntat de ser present en les principals celebracions d' Esplugues. La disfressa i carrossa d'aquesta edició, com sempre, són secrets que no es desvetllaran fins el proper dia 9.


_ _ _



Us informem de l'actuació de les Seccions Infantils de l'Esbart el proper dissabte 18 de maig, a les 12'00 h. a la pista coberta del Parc Pou d'En Fèlix d'Esplugues en motiu de la festa de celebració del 30 Aniversari de l'Escola Municipal La Mainada, juntament amb altres entitats d'Esplugues.




Ballant a la Fund. Fèlix LLobet d'Esplugues.



Les seccions d'Infantils i Mitjans també han estat convidades a participar a la 13a Trobada d'Esbarts Dansaires a Olesa de Montserrat, el proper dissabte 25 de maig, a partir de les 17'00 h, acte organitzat per l'Esbart Olesà i que aplega esbarts infantils i juvenils d'arreu de Catalunya.

Serà la seva segona actuació fora d'Esplugues ja que l'any 2012 van actuar al Mercat Figueter de Capellades.

 
 _ _ _ 


EN BREU


En breu us donarem IMPORTANTS NOTÍCIES referents a diversos projectes relacionats amb Juvenils i Cos de Dansa!

S'estan acabant de tancar alguns aspectes d'aquestes novetats i molt aviat us les podrem explicar!


_ _ _



El proper dimarts 12 de febrer, nou clip i més notícies! Resteu atents al web!








REPÀS


El passat diumenge 27 de gener hi va haver la primera actuació de l'Esbart en aquest any 2013. Com us vem anunciar, va tenir lloc a la Llar Nostra Senyora de Lourdes de Sant Just Desvern i hi van participar Juvenils, Cos de Dansa i Grup de Pares i Mares.



La Trencadansa.



El Grup de Pares i Mares va interpretar, entre d'altres, la Trencadansa de Prats de Lluçanès, la Bolangera de la Ribera, el Ball del Vano i del Ram de Sant Cugat i La Cigarrera (ball vuitcentista). 




Contrapàs de la Pau



Juvenils i Cos de Dansa van estrenar el Ball de la Bandera de Les Peces d'Albinyana i tot seguit van dansar el Ball de Nyacres de Castelló d'Empúries, la jota Terra AltaEls Espantalls i el Contrapàs de la Pau, obra creada l'any 2004 per Leo Quintana amb música d'Eduard Ventura, amb el qual es va posar fi a l'actuació.



Comentaris