VALLDANSA 2012 I MOLT MÉS!


NOTÍCIES


Tal i com us vem anunciar fa unes setmanes, Juvenils i Cos de Dansa participaran al III Festival Valldansa de Ribes de Freser el proper dissabte 7 de juliol, organitzat per l'Esbart Eudald Coma d'aquesta població.



Cartell de l'edició 2012



Hi participaran també d'altres esbarts catalans com l'Esbart de Cornellà, Dansaires de l'Hospitalet, Sabadell Dansaire, Rocasagna de Gelida i Renaixença de Barcelona.

Les dues seccions de l'Esbart que hi intervindran, preparen conjuntament la seva actuació amb un programa especial, tal i com el mateix vestuari que s'està confeccionant per a l'ocasió.

Una cinquantena de persones formaran la delegació que sortirà des d'Esplugues el dissabte dia 7 i que tornaran el diumenge següent, per tal de gaudir d'un intens cap de setmana a Ribes de Freser. 


_ _ _



A banda de la ballada a Ribes, l'Esbart té altres actuacions previstes al mes de juliol, abans de les vacances d'estiu .

El divendres dia 20, Juvenils i Cos de Dansa actuaran a la Festa Major del Barri del Gall a les 20'30 h a la pista coberta del Parc Pou d'En Fèlix d'Esplugues.

Dissabte 21, arriba una nova edició del sopar-espectacle EL SHOW per a tots els socis i membres de l'entitat, a partir de les 21'00 h al Casal de Cultura Robert Brillas.

Com a darrera actuació abans de les vacances, i seguint la tradició local, l'Esbart participarà a les Festes de Santa Magdalena d'Esplugues.

A partir de les 19''00 h, al Casal de Cultura, es podran veure el Ball del Ginjoler i el Ball del Babau i més tard, a l'església de Santa Magdalena, el Ball de l'Ofrena a la Patrona.



Ball d' Ofrena a l'església de Sta. Magdalena



REPÀS


Al mes de juny, dues cites consecutives han estat les protagonistes del calendari d'actuacions .

La primera va ser el passat dissabte 16, el Festival Infantil de Dansa, que en la seva quarta edició, va mostrar la feina i bon aprenentatge de les seccions més petites del grup: Petits, Infantils i Mitjans.

Es van interpretar danses basaden en canços populars com El Patufet, La Lluna i la Pruna, etc, i d'altres danses tradicionals com el Ball de Pedretes o L'Indiot.





El programa de danses va constar de 12 peces, ben diverses, que van fer passar una molt bona estona a tot el púlic assistent i també als familiars dels petits dansaires que no hi van faltar.

Al finalitzar l'acte, la directora de les tres seccions, Teresa Badesa, va acompanyar-los a l'escenari per rebre les felicitacions del públic. 




_ _ _


La secció de Mitjans i el Grup de Pares i Mares, van actuar a la ballada organitzada per la Fundació Fèlix Llobet d'Esplugues als exteriors de la seva seu d'Esplugues el diumenge 17.





Es van poder veure danses com el Ball de Cintes, la Patum de Solsona, el Puntxonet i d'altres danses tradicionals.



El Grup de Pares i Mares, que ja fa més de tres anys que està en funcionament i que recentment ha ampliat el seu nombre de dansaires, va tornar a oferir unes danses de forma digna i ben treballades, a pesar de ser el grup amb menys experiència de l'Esbart.





Els residents de la Fundació Fèlix Llobet van quedar encantats amb l'actuació i la seva directora, ja ha emplaçat als responsables de l'Esbart a actuar de nou l'any vinent.





Comentaris