STJ 2012. JA S'ACOSTA!


NOTÍCIES

S'acosta una nova edició del Gran Espectacle Musical LA LLEGENDA DE SANT JORDI, que tindrà lloc el proper dissabte dia 28 d'abril!

Aquí, ja podeu veure el cartell d'aquest any. Esperem que us agradi!


Cartell Sant Jordi 2012



També us presentem el clip promocional del que és el més gran espectacle d'Esplugues. En breu, us donarem més informació sobre l'acte.



Clip promocional Sant Jordi 2012


_ _ _


En les properes setmanes, l'Esbart atendrà diversos compromisos abans de du a escena La Llegenda de Sant Jordi.

El proper diumenge 4 de març, el Grup de Mitjans actuarà a Capellades, a les 12'00 h en motiu del Mercat Figuerer i juntament amb altres esbarts convidats pel grup amfitrió de Capellades. Serà la seva primera actuació fora d'Esplugues.



Capellades (Anoia)



El Grup de Juvenils i el Cos de Dansa actuaran el proper dissabte 10 de març a l'Acte de Lliurament de Bandera dels Tres Tombs d'Esplugues. Serà a les 18'00 h, al teatre del Casal de Cultura Robert Brillas, com a pre-diada de la Festa dels Tres Tombs que tindrà lloc al dia següent.

Es presentarà el muntatge Suite de la Vall, creat expressament per a aquesta ocasió.



Cartell dels Tres Tombs 2012


Tot i que es va anunciar pel dia 19 de febrer, els organitzadors de la ballada al Teatre Guadiana han programat l'acte pel diumenge 18 de març, a les 17'00 h al c/ Guadiana, 22, al barri de Sants de Barcelona.

Hi participaran Juvenils i Cos de Dansa.



El barri de Sants (Barcelona)


REPÀS


Per fi, després de tants dies de preparació, va arribar la Rua de Carnestoltes d'Esplugues!
L'Esbart hi va participar amb el tema escollit per a aquest any : LES OVELLES.

La Comparsa de l'Esbart va ser una de les més multitudinàries i divertides de tota la Rua, amb un centenar de participants. A més de les ovelles, no hi van faltar el pastor, el gos i la cabra, elements típics de tots els ramats.





La comparsa de l'Esbart


A més de la Comparsa, l'Esbart hi va participar amb una carrossa al·legòrica, inspirada en un corral al que no hi faltava cap detall i en el que hi anava incorporat un potent sistema d'àudio per a la música ambiental.



Visió de la carrossa


Durant el recorregut, la Comparsa de l'Esbart va ballar la coreografia Samba Be Be Be!, que va ser molt apreciada pel públic que s'aplegava a les voreres.



La comparsa iniciant la Rua al c/ Cedres

La Rua va avançar pels barris de Can Vidalet, Can Clota, Centre i La Plana, on va finalitzar a la Pl. Catalunya i posteriorment , tots els grups van entrar al Poliesportiu Municipal per gaudir del Sopar i Ball de Carnestoltes.


Un altre instant de la Rua


Comentaris