CARNESTOLTES 2012!


NOTÍCIES


El proper dissabte dia 18 de febrer, l'Esbart Vila d'Esplugues participarà un cop més a la Rua de Carnestoltes de la nostra ciutat.


Prop d'un centenar de persones de l'entitat, gaudiran d'un tarda farçida de música, ball, disfresses i força disbauxa, formant una comparsa sota un tema, que com sempre, restarà secret fins al darrer moment.


Carnestoltes 2012


 A més de la nombrosa comparsa que desfilarà pels carrers d'Esplugues, l'Esbart també aportarà una carrossa a la Rua, i que es començarà a construir en breu per a que llueixi com mai el proper dia 18! Una animada coreografia, interpretada per tots els participants, animarà la Rua com mai!


L'Esbart ja fa prop de 7 anys que participa a la Rua de Carnestoltes d'Esplugues i ha obtingut diversos premis en aquest àmbit, el més recent  l'any 2010 on va aconseguir el guardó a la Millor Comparsa.



REPÀS



Com ja us vem anunciar el mes passat, la primera ballada de l'any va tenir lloc a Sant Just Desvern, al teatre de la Llar N.Senyora de Lourdes.

Hi van actuar les seccions de Juvenils, Cosa de Dansa i Grup de Pares i Mares, que van presentar algunes danses com Ball Pla de Canejan, Ball del Vano i del Ram i Ball Joc Muntanyenc.



Cos de Dansa ballant Ball Pla de Canejan.

_ _ _


Ja és tradició a l'Esbart començar el nou any amb una bona Caçotada! En aquest ocasió, alguns socis de l'entitat es van apropar fins a Sant Sadurní d'Anoia per a gaudir de la nostra gastronomia més tradicional, rodejats de vinyes i en un ambient molt distès.






I BEN AVIAT...


El proper dimarts 21 de febrer, més notícies i estrenes!







Comentaris