COMENCEM 2012!



NOTÍCIES


Comencem un nou any i com sempre, molts actes i ballades previstos per als propers mesos!

Com a novetat, us volem presentar el nou roll up (pancarta) que a partir d'ara acompanyarà a l'Esbart en tots els seus actes. 



El nou roll up de l'Esbart!


La nova pancarta va ser presentada en societat a l'Assemblea General de socis del passat 3 de gener i va resultar força elogiada per part de tots els assistents. Un nou i modern disseny que esperem reforçarà la publicitat i identificació del grup.

_ _ _


El proper 15 de gener i per a començar amb forces un any 2012 que es presenta força intens , l'Esbart organitza la seva CALÇOTADA a Sant Sadurní d'Anoia per a tots els seus socis i simpatitzants.


Calçotada.


Una jornada per a gaudir d'una de les tradicions gastronòmiques més arrelades del nostre país i per a passar un dia en companyia dels diferents membres de l'entitat.

_ _ _


Sant Just Desvern serà l'escenari de la primera ballada de l'any. Serà al teatre de la Llar Nostra Senyora de Lourdes com ja va fer el darrer any.


El Cos de Dansa, actuant a Sant Just el passat any 2011.


En aquesta ballada, hi participen el grups de Juvenils, Cos de Dansa i el Grup de Pares i Mares, que esperen estrenar una nova dansa.


_ _ _ 


I MOLT AVIAT...







Comentaris